Ιδιαίτερα χαρούμενος για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα απ’ τον πολύμηνο τραυματισμό του, εμφανίστηκε ο Νίκος Αραμπατζής. Ο 23χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis» το μεσημέρι της Τετάρτης, αναφέρθηκε στην αγωνιστική του κατάσταση, στη στήριξη που είχε απ’ τον κόσμο της ομάδας, για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στα εντός και τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά και για τους στόχους της φετινής χρονιάς. «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρνάω στην ομάδα. Δεν χρειάστηκε να καταλάβω από σήμερα την στήριξη του κόσμου, όλο τον καιρό που έμεινα εκτός όποτε με έβλεπαν με στήριζαν», τόνισε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά, τα όσα είπε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναγυρνάω στην ομάδα, θα λαμβάνω κανονικά μέρος στις προπονήσεις και τα παιχνίδια. Είμαι λίγο προσεκτικός στην αρχή, πιστεύω ότι σε δύο τρεις εβδομάδες θα είμαι σε καλύτερη κατάσταση. Επειδή το έχω ξαναπάθει, μπόρεσα να περάσω αυτή την εμπειρία καλύτερα. Χρειάζεσαι πάντα χρόνο για να μπορέσεις να επιστρέψεις και πάλι σε πλήρη αγωνιστική δράση. Δεν χρειάστηκε να καταλάβω από σήμερα την στήριξη του κόσμου, όλο τον καιρό που έμεινα εκτός όποτε με έβλεπαν με στήριζαν. Μου έχουν λείψει τα παιχνίδια και πολύ περισσότερο τα ντέρμπι, στα οποία όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίζουν. Ελπίζω να προλάβω μερικά ντέρμπι. Ένιωθα φυσικά άσχημα μένοντας εκτός, σε κανέναν να μην τύχουν τέτοιοι τραυματισμοί. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι κοντά σε εμάς, έχουν αλλάξει βέβαια τα πράγματα με πέρυσι αλλά πάλι δεν το βλέπουμε εμείς με τόσο μεγάλη διαφορά. Συζητάει μαζί μας, είναι κοντά μας».
Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ στα εντός και τα εντός, επεσήμανε: «Και για μένα είναι ένα ερώτημα, είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε από μόνοι μας. Δεν υπάρχει δικαιολογία, ούτε εξήγηση. Κάθε παίκτης από την πλευρά του να το σκεφτεί και να προσπαθήσει από μόνος του. Όλα τα παιχνίδια πρέπει να τα βλέπουμε με το ίδιο σκεπτικό, το ίδιο μάτι για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να διώξουμε αυτή την ηττοπάθεια που φαίνεται ότι υπάρχει. Με μία νίκη σίγουρα η ψυχολογία αλλάζει προς το καλύτερο.
Όσον αφορά τους στόχους του ΠΑΟΚ είπε: «Ξέρουμε ότι αυτή η χρονιά είναι χρονιά εξυγίανσης, ο ΠΑΟΚ όμως πάντα πρωταγωνιστεί και θέλουμε όλοι η ομάδα να είναι στην πρώτη πεντάδα».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






