Θολό παραμένει το τοπίο στην υπόθεση Εντίνιο. Ο Δημήτρης Μάρκος βρίσκεται με τον παίκτη στην Πορτογαλία και προς το παρόν δεν βρέθηκε κάποια λύση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Παρασκευή (1/2) θα γίνει η ύστατη προσπάθεια, προκειμένου η διαμάχη ανάμεσα στη Σετούμπαλ και την εταιρεία μάνατζερ που έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του πορτογαλικού συλλόγου να ολοκληρωθεί και ο 26χρονος επιθετικός να αποκτηθεί από την ΑΕΚ. «Θα γίνει η μεταγραφή», γράφουν οι Πορτογάλοι. Το παλεύουν οι «κιτρινόμαυροι» και για τον Γιάννη Παπαδόπουλο του Ηρακλή. Χωρίς βάση σενάρια εξ Ιταλίας για τον Ντάλα Μπόνα. Μικροπροβλήματα με Αρουαμπαρένα και Μανού στην προπόνηση. Κανονικά γυμνάστηκε ο Καλόν.
Την Παρασκευή τα σπουδαία για Εντίνιο
Θολό παραμένει το τοπίο στην υπόθεση Εντίνιο. Ο Δημήτρης Μάρκος βρίσκεται με τον παίκτη στην Πορτογαλία και προς το παρόν δεν βρέθηκε κάποια λύση. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την Παρασκευή (1/2) θα γίνει η ύστατη προσπάθεια, προκειμένου η διαμάχη ανάμεσα στη Σετούμπαλ και την εταιρεία μάνατζερ που έχει κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά του πορτογαλικού συλλόγου να ολοκληρωθεί και ο 26χρονος επιθετικός να αποκτηθεί από την ΑΕΚ.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του «Δικέφαλου» θα δώσουν πραγματικά μάχη με τον χρόνο, μια και υπάρχει κίνδυνος να μην προλάβουν να δηλώσουν τον παίκτη στην ΟΥΕΦΑ. Η προθεσμία είναι μέχρι τη 13:00 μ.μ, ενώ το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα ολοκληρώνεται στις 20:00.
Ελπίζει ακόμη για Παπαδόπουλο
Μία ημέρα πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και το σίριαλ του Γιάννη Παπαδόπουλου καλά κρατεί. Στην ΑΕΚ δεν έχουν πάψει να ελπίζουν για την απόκτηση του 18χρονου μέσου από τον Ηρακλή. Μάλιστα, φήμες αναφέρουν πως η πρόταση της «Ένωσης» είναι καλύτερη από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού (στις τάξεις του οποίου μιλούν για τελειωμένη μεταγραφή), ωστόσο ο διακανονισμός για την καταβολή των χρημάτων που έχει προτείνει, δεν ικανοποιεί τους «κυανόλευκους». Αντίθετα, η περίπτωση του Νάτσο Γκαρσία φαίνεται πως έχει εγκαταλειφθεί μετά τις δύο αρνητικές απαντήσεις από πλευράς Άρη για την απόκτηση του Βολιβιανού μέσου, ο οποίος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Όσο για τον Σάνι, τελικά παραμένει στο ρόστερ της Βαλένθια, αφού οι «νυχτερίδες» δεν απέκτησαν άλλο παίκτη και δεν υπήρχε λόγος να αδειάσει θέση στο ρόστερ τους. Στο μεταξύ, δεν υπάρχει καμία βάση σε ιταλικό δημοσίευμα, που έκανε λόγο για νέο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα. Ο 27χρονος Ιταλός μέσος ανήκει στη Νάπολι, όπου δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί (μόλις δύο συμμετοχές φέτος) και θέλει να φύγει.
Ουδέν θέμα Μέντες
Διαψεύδεται από πλευράς ΑΕΚ η φημολογία για επαφές με τη Σαν Λορέντζο για την απόκτηση του Σεμπαστιάν Αριέλ Μέντες. Ο 30χρονος Αργεντινός αμυντικός δεν απασχολεί την «Ένωση» και το πιθανότερο είναι πως δεν θα αποκτηθεί στόπερ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Χειρουργήθηκε ο Καπετάνος
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Παντελής Καπετάνος. Στον επιθετικό της ΑΕΚ, που βρίσκεται στο Μόναχο, έγινε τοπική ενίσχυση στην περιοχή της δεξιάς βουβωνοκήλης όπου το πλέγμα – από προηγούμενη επέμβαση – είχε μετακινηθεί. Ταυτόχρονα έγινε απονεύρωση της περιοχής. Ο άσος της «Ένωσης» πήρε εξιτήριο και την Πέμπτη θα επιστρέψει στη βάση του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποθεραπεία με σκοπό να αρχίσει σιγά- σιγά να επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς και να επιστρέψει στην ομάδα.
Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






