Επιχείρηση προσγείωσης επικρατεί στο στρατόπεδο του Άρη μετά την ισοπαλία που απέσπασε από τον παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Συγκέντρωση στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ζήτησε από τους παίκτες ο Χατζάρας. Δεν προπονήθηκε ο Πουρλιοτόπουλος, συνεχίζει το ατομικό ο Σανχούρχο.
Αυτοσυγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Γιώργος Χατζάρας ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή στην κατηγορία για μία από τις δύο ομάδες. Ο τεχνικός του Άρη τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει αν είναι προσγειωμένοι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πετάξουν το «χρυσό» αυτό βαθμό με ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στους «πόντιους».
Η προετοιμασία για αυτό το ματς ξεκίνησε την Τρίτη, με μία απουσία στην προπόνηση. Ο λόγος για το Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο, ο οποίος απέκτησε σουβενίρ από το ματς με τον παναθηναϊκό ένα μικροτραυματισμό, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία και όπως όλα δείχνουν θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Χατζάρα. Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σανχούρχο και η συμμετοχή του στο παιχνίδι αυτό θα κριθεί την Πέμπτη όπου και υπολογίζεται η επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.
On-Line ο Παπαδόπουλος…
Ένα νέο τρόπο επικοινωνίας με τους φιλάθλους της ομάδας μας εγκαινιάζει η ΠΑΕ Αρης.
Αυτήν την Πέμπτη, από τις 12 έως τις 13:30, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των φιλάθλων, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ στο διαδίκτυο.
Η on-line συνέντευξη θα γίνει μέσω του forum και ερωτήσεις μπορούν να υποβάλλουν όλα τα μέλη του www.arisfc.gr.
Αναμνηστικά δώρα από την μπουτίκ
Σε μία πρωτοποριακή κίνηση αποφάσισαν να προβούν στον Άρη. Οι διοικούντες την ΠΑΕ, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο για τη συμπαράστασή του αποφάσισαν να προσφέρουν από ένα αναμνηστικό δώρο σε όσους αγοράσουν εισιτήρια για τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια των «κίτρινων» με Καλαμαριά και Ξάνθη. Τα εισιτήρια για τους δύο αγώνες κυκλοφορούν την Τετάρτη ταυτόχρονα.
«Με την αγορά δύο εισιτηρίων και για τους δύο αγώνες, κάθε φίλαθλος θα παίρνει ένα αναμνηστικό δώρο από το ARIS MEGASTORE. Τα εισιτήρια θα πωλούνται από το ARIS MEGASTORE, από το γραφείο της ΠΑΕ στον Α.Σ. και από τους συνδέσμους φίλων Άρη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Φόρος τιμής στους αδικοχαμένους οπαδούς
Ως ελάχιστο φόρο τιμής για τις χιλιάδες των Αρειανών που έχασαν τη ζωή τους, έχοντας τον ΑΡΗ στην καρδιά τους, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποφάσισε να τοποθετήσει ένα μνημείο σε ειδικό χώρο εντός του γηπέδου Κλεάνθης Βικελίδης.
Στο μνημείο αυτό την Κυριακή πριν την έναρξη του αγώνα ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα τιμήσει την μνήμη των Αρειανών φιλάθλων που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή, του Κώστα Αλεξίου, του Χρήστου Λάλλου και του Φώτη Φραγκούδη.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






