Σήμερα το πρωί άρχισε στην μπουτίκ του ΠΑΟΚ η διάθεση των εισιτήριων της σαββατιάτικης αναμέτρησης του «Δικεφάλου» κόντρα στον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ εξέδωσε 16.000 εισιτήρια, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν. Οι τιμές είναι οι εξής: 150 ευρώ στην αίθουσα VIP της θύρας 1, 50 ευρώ τα απλά της θύρας 1, 30 ευρώ στις θύρες 2 και 3, 20 ευρώ στις θύρες 5 και 6, 15 ευρώ στις θύρες 4, 7 και 8.
Φιλικό με τη Ζέμουν
Την ομάδα β' κατηγορίας της Σερβίας, Ζέμουν, θα αντιμετωπίσει σήμερα - στις 15:30 στο προπονητήριο της Σουρωτής- ο ΠΑΟΚ. Στη φιλική αναμέτρηση αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Φρούνζα.
Σύντομα η «πρώτη» του Σέρτζιο
Βασικός αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο της πρώτης εκτός έδρας νίκης (2-0) της ομάδας. Ο Πορτογάλος μέσος συνέβαλε με την παρουσία του στην καλή απόδοση της ομάδας και από εκείνον προήλθε το δεύτερο γκολ του «Δικεφάλου». Ο έμπειρος άσος θα ξεκινήσει μόνο αν βγάλει όλες τις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα. Αν τελικά ο Κονσεϊσάο τα καταφέρει, δύσκολα θα πάρει τη θέση του πολύ καλού Λάκη, αλλά πιθανότατα του Γκονζάλες στα αριστερά.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






