Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Και τώρα εξυγίανση

Για το άνοιγμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου στον κόσμο, καθώς και το πώς θα προμηθεύεται τις μετοχές μίλησε στη «SportDay» ο Γιάννης Παπαδόπουλος. Τη μεταγραφική ενίσχυση της επόμενης περιόδου ετοιμάζει ο Ζήσης Βρύζας. Για τον τραυματισμό του, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον στόχο του ΠΑΟΚ μίλησε ο Τόνι Γκονζάλες. Δεν ανησυχεί η κλήση του Κονσεϊσάο από τον αθλητικό δικαστή τους ανθρώπους του «Δικεφάλου», μετά το επεισόδιο που είχε ο Πορτογάλος με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 18 εκατ. ευρώ. Μέχρι τη Δευτέρα θα έχει κατατεθεί ο φάκελος στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία σε ένα μήνα θα έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την έναρξη της διαδικασίας. Για τα τεκταινόμενα του «Δικεφάλου» μίλησε στη «SportDay» ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

«Ο στόχος μέσα από αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι η εξυγίανση και μέσα από τη διαδικασία που επιλέξαμε δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να οδηγηθεί ο ΠΑΟΚ με σταθερά βήματα εξέλιξης», δήλωσε ο υπεύθυνος των οικονομικών της ΠΑΕ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε για τον τρόπο που θα μπορεί κάποιος να κινηθεί για να αγοράσει μετοχές.

«Η πώληση των μετοχών θα γίνεται μέσα από μία συγκεκριμένη τράπεζα που έχει μεγάλο δίκτυο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, όπου θα μπορεί ο καθένας να αγοράσει μετοχές. Η διαδικασία θα είναι πολύ εύκολη, αφού ο αγοραστής το μόνο που θα έχει να κάνει είναι να καταθέσει το αντίτιμο και τα στοιχεία του», τόνισε ο νεαρός παράγοντας.

«Είναι σημαντικό ο κάθε ΠΑΟΚτσής να συμμετάσχει στην αύξηση για δύο λόγους. Μπορεί να παραβρεθεί στις συνελεύσεις και να συμμετέχει σε αυτές, αγοράζοντας μόνο μία μετοχή, και είναι ο πιο σωστός τρόπος να συμβάλει στην ουσιαστική εξυγίανση της ΠΑΕ. Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας προβληματίζει είναι η έλλειψη ρευστότητας και με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και τα χρήματα που περιμένουμε να μπούνε σε αυτή, τα προβλήματά μας αυτομάτως θα λυθούν», ανέφερε ο Παπαδόπουλος.

Το βάρος στην καμπάνια

Τις τελευταίες μέρες προετοιμάζεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διαφημιστική καμπάνια για την αγορά των μετοχών από τον κόσμο. Το τμήμα μάρκετινγκ του «Δικεφάλου» θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όλες τις πιθανές πηγές προβολής. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η καμπάνια θα προβληθεί απ' όλα τα συνεργαζόμενα Μέσα Ενημέρωσης, με τα οποία υπάρχουν συμφωνίες ανταλλακτικής διαφήμισης. Υπάρχει και συμφωνία με την τράπεζα που θα συνεργαστεί ο ΠΑΟΚ για δημιουργία διαφημιστικών σταντ μέσα στα καταστήματά της. Επίσης, αναμένεται να υπάρξουν μέσα στην πόλη αφίσες. Οδηγίες θα υπάρχουν και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, αλλά και σε όλες των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Οι εκτός Ελλάδας οργανωμένοι αναμένεται να «χρησιμοποιηθούν» και για προβάλουν την προσπάθεια στο εξωτερικό, όπου ο ΠΑΟΚ περιμένει σημαντικές επενδύσεις από τους ομογενείς οπαδούς της ομάδας.

Ταξίδι στο εξωτερικό

Τη μεταγραφική ενίσχυση της επόμενης περιόδου ετοιμάζει ο Ζήσης Βρύζας. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Ιταλία και από ό,τι φαίνεται, θα έχει συνάντηση με εκπρόσωπο του Ματίας Βερόν, με σκοπό την παραμονή του Αργεντινού στον «Δικέφαλο». Παρόλα αυτά, ο πρώην διεθνής επιθετικός θα αναζητήσει παίκτες, ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένος το καλοκαίρι

Γκονζάλες: «Κοντά στην πέμπτη θέση»

Για τον τραυματισμό του, το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και τον στόχο του ΠΑΟΚ, που είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ, μίλησε ο Τόνι Γκονζάλες. Ο Ισπανός άσος, που υπέστη διάταση στον δικέφαλο και θα χάσει το προσεχές παιχνίδι με τον Εργοτέλη, θεωρεί πως ο «Δικέφαλος» έχει βελτιωθεί και ότι θα μπορέσει να κατακτήσει την πέμπτη θέση, που εξασφαλίζει την ευρωπαϊκή έξοδο και είναι πιθανό να αγωνιστεί ακόμα και στo Champions League, αν καταφέρει να βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Για τον τραυματισμό του: «Από μεθαύριο θα ξεκινήσω να τρέχω και ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι έτοιμος στον αγώνα με τον Πανιώνιο. Είχα καλή απόδοση το τελευταίο διάστημα, όπως και η ομάδα γενικότερα, και ελπίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε».

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι μας έλειψε η τύχη. Είχαμε πολύ καλό στήσιμο και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και τη δουλειά που κάναμε και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τον στόχο των πλέι οφ: «Είμαστε σε καλύτερη θέση απ' ό,τι σε προηγούμενες αγωνιστικές, γιατί απέχουμε μόλις 3 βαθμούς από την 5η θέση. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν έχουμε βγάλει κομπιουτεράκι για να κάνουμε υπολογισμούς, αλλά κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δεν ανησυχούν

Η κλήση του Σέρτζιο Κονσεϊσάο από τον αθλητικό δικαστή, για το επεισόδιο που είχε με τον Αντώνη Νικοπολίδη, δεν φαίνεται πως ανησυχεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Πορτογάλος μέσος δεν κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού, διότι γίνεται αναφορά σε φραστικό επεισόδιο που προκάλεσε αναταραχή και όχι κάτι πιο ακραίο.

Αύριο ο Σάντος

Ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να παραχωρήσει την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου αύριο και όχι Παρασκευή όπως συνήθιζε.

Οι 200 απόψεις για το γήπεδο

Εναλλακτικές λύσεις για την κατασκευή νέου γηπέδου ετοιμάζει να καταθέσει σε διάστημα δύο μηνών η επιτροπή γηπέδου. Η επιτροπή θα εξετάσει τις απαντήσεις 200 μελών του Α.Σ. μέσω ενός ερωτηματολογίου, το οποίο έχει σχέση με τη νέα έδρα του ΠΑΟΚ. Την επόμενη Δευτέρα θα εξαχθούν αξιόλογα συμπεράσματα, έτσι ώστε τα μέλη της επιτροπής να αντιληφθούν τις διαθέσεις του κόσμου. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν μέσα στον Μάιο.

Εκδρομές για Κρήτη

Στην Κρήτη, για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, που αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη, θα ταξιδέψουν πάνω από 500 φίλοι του ΠΑΟΚ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x