Με όλα τα «όπλα» του θα παραταχθεί το Αιγάλεω στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο». Το συγκρότημα του Ίλιε Ντουμιτρέσκου έχει στόχο την έξοδο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και για να αυξήσει τις πιθανότητες θα πρέπει να φύγει από το δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας με το «διπλό».
Η ομάδα του Αιγάλεω είναι σχεδόν «κομπλέ», αφού και ο Μανόλης Λιαπάκης έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμεινε ο Κόφι Αμπονσά, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής. Μάλιστα, ο Γκανέζος επιθετικός πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ και έλυσε το συμβόλαιό του. Τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κώστας Παπουτσής.
Από εκεί και πέρα, η κατάσταση του Χρήστου Μουστόγιαννη παρουσίασε σημαντική βελτίωση, ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις, αλλά ο Ρουμάνος τεχνικός προτίμησε να τον προφυλάξει για τους επόμενους αγώνες.
Στο μεταξύ, ο δήμαρχος του Αιγάλεω και πρώην πρόεδρος του «Σίτι», Δημήτρης Καλογερόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή το επεισόδιο που δημιουργήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» με τον Κόφι Αμπονσά, τονίζοντας ότι οι φίλαθλοι της ομάδας ουδέποτε χρησιμοποίησαν ρατσιστικού περιεχομένου συνθήματα: «Διαβεβαιώνω, κατηγορηματικά, ότι όλοι οι Αιγαλεώτες συμβιώνουν με τους αλλοδαπούς χωρίς ρατσιστικές προκαταλήψεις και συμπορεύονται αρμονικά, προσπαθώντας για τη βελτίωση της ζωής των ιδίων και των οικογενειών τους με κοινό γνώμονα την πρόοδο της πόλης μας», ήταν ένα χαρακτηριστικό κομμάτι της ανακοίνωσης.
Επιμέλεια: Σωτήρης Ταμπάκος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






