Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (Σάββατο, 19:00-Supersport) για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος άφησε τον Ηλία Χαραλάμπους ο Φερνάντο Σάντος. Ο αποκλεισμός του Κύπριου μπακ-χαφ δεν έχει να κάνει με κάποιον τραυματισμό, αλλά οφείλεται σε λόγους τακτικής και μάλλον μαρτυρά πως δεν υπολογίζεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός του «Δικεφάλου» του Βορρά δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σάλμον, Γκονζάλες, Μελίσση και τον τιμωρημένο Κονσεϊσάο.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Φερνάντεζ, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδη, Γκάβραντσιτς, Κνολ, Βερόν, Βαγγελή, Μπαϊάνο, Χριστοδουλόπουλο, Λάκη, Ίλιεφ, Αραμπατζή, Μπαλάφα, Ορφανό, Ηλιάδη, Φρούντζα, Γεωργιάδη, Μαλεζά και Τοχούρογλου.
Εφυγε ο Γιαχάγια
Για την πατρίδα του, την Γκάνα, αναχώρησε ο Σεϊντού Γιαχάγια. Ο νεαρός χαφ προπονείτο με την ομάδα του ΠΑΟΚ επί 40 μέρες, άφησε καλές εντυπώσεις, αλλά η μεταγραφή του στον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν πραγματοποιήθηκε. Ο λόγος που δεν αποκτήθηκε ο Γιαχάγια ήταν επειδή οι δύο ομάδες διαφώνησαν στον τρόπο καταβολής των 100.000 ευρώ. Η Ρεάλ Σπορτίβο ζητούσε αμέσως τα χρήματα, ενώ ο ΠΑΟΚ πρόσφερε τα μισά τώρα και τα υπόλοιπα του χρόνου, εφόσον συμπλήρωνε κάποιο αριθμό συμμετοχών. Αυτό ίσως δείχνει ότι ο νεαρός Γκανέζος δεν ήταν κάτι το εξαιρετικό, αφού σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε ο Φερνάντο Σάντος να εισηγηθεί την απόκτησή του. Παρόλα αυτά, ο εκπρόσωπος του 18χρονου μέσου, Πασχάλης Τουντούρης, έλεγε χθες: «Ευχαριστούμε τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία. Υπήρχε η επιθυμία να γίνει αυτή η μεταγραφή, αλλά δεν βρέθηκε λύση. Καλή καρδιά…».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






