Ματς με έντονο ενδιαφέρον θα είναι αυτό ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Πανιώνιο, αφού και οι δυο ομάδες θέλουν πάση θυσία τουςτρεις βαθμούς. Πίστη για νίκη και στα δυο στρατόπεδα, με τους "κυανέρυθρους" όμως να είναι αυτοί που θα έχουν το άγχος.
Ετοιμοπόλεμοι οι «ακρίτες»
Σημαντικό χαρακτηρίζουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στην «ακριτική» πόλη. Μόνο νίκη θέλει η Ξάνθη αν θέλει να ελπίζει για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Με το καλύτερο δυνατό σχήμα αναμένεται να κατεβάσει την ομάδα ο «Ρουμάνος» τεχνικός. Ξεσηκωμός για το παιχνίδι με τους «κυανέρυθρους», με το γήπεδο να αναμένεται, φλεγόμενο.
Ο Γιάννης Ματζουράκης μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής ημέρας εναντίον του Πανιωνίου.
Σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες δεν υπάρχουν καθώς και ο αρχηγός Γιάννης Παπαδημητρίου είναι απολύτως υγιείς και αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στον αγώνα. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Βραζιλάνος Ντα Κρούζ (Κλέμπερ) καθώς και αυτός συμμετείχε στις τελευταίες προπονήσεις.
Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές έχουν ως εξής:
Πιζανόφσκι, Αναστασόπουλος, Παπαδημητρίου, Ζαπρόπουλος, Άντζας, Κοντοδήμος, Μαχράτζε, Παβιό, Σίκωβ, Τοροσίδης, Μπαικαρά, Κάραμπας, Κλέμπερ, Μελισσάς, Πρίττας, Βόζαμπαλ, Γαρπόζης, Λαμπριάκος, Λουτσιάνο και Καζάκης.
Στρακόσια η Ντρόμπνι;
Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, σχεδόν έφτασε και ο προπονητής του Πανιωνίου προβληματίζεται για τον ποιον θα χρησιμοποιήσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιάροσλαβ Ντρόμπνι κατά την διάρκεια της εβδομάδας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά έδειξε να ξεπερνά το πρόβλημα του.
Από την άλλη, ο Φώτης Στρακόσια είναι «ετοιμοπόλεμος», ωστόσο τεχνικός των «κυανέρυθρων» δεν έχει αποφασίσει ακόμη κάτι που ενδέχεται να κάνει την τελευταία στιγμή.
Εξάλλου, από την κρίσιμη αναμέτρηση θα λείψει ο Βαγγέλης Μάντζιος, αφού δεν έχει ξεπεράσει το προβλήματα του αφού και την Παρασκευή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Στούμπο με αποτέλεσμα να μείνουν εκτός αποστολής. Παράλληλα το «παρών» δεν θα δώσει ούτε ο Αλέξανδρος Τζιώλης, που είναι τιμωρημένος. Αντίθετα, ο Βαγγέλης Τσιόλης, εξέτισε την ποινή του και θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Βαζάκα.
Ένα ματς που ο Πανιώνιος θέλει πάση θυσία τη νίκη, ώστε να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα στην «υπόθεση» Κύπελλο UEFA.
Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης, Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






