Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ-ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ(16:30)

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. «Πάνοπλοι» μετά από δύο μήνες οι «κίτρινοι», επιστρέφουν Νεμπεγλέρας, Νάιντος και Σανχούρχο στην 11άδα. Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια από τον κόσμο. Μάτς ορόσημο για τους "πόντιους" που θέλουν μόνο νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Όλα για όλα θα τα παίξει ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο ντέρμπι που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. «Πάνοπλοι» μετά από δύο μήνες οι «κίτρινοι», επιστρέφουν Νεμπεγλέρας, Νάιντος και Σανχούρχο στην 11άδα. Μεγάλη ζήτηση για τα εισιτήρια από τον κόσμο. Μάτς ορόσημο για τους "πόντιους" που θέλουν μόνο νίκη για να αυξήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία

Ξεσηκωμός στο «κίτρινο» στρατόπεδο

Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία, εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρκομιχάλης.

Παιχνίδι τελικός είναι για τον Άρη αυτό με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, κάτι που γνωρίζουν όλοι στο «στρατόπεδο» των Θεσσαλονικέων. Οι «κίτρινοι» ισοβαθμούν στην 14η θέση με τους «πόντιους» και όποια από τις δύο ομάδες πάρει το «τρίποντο» θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για την παραμονή στην Α’ Εθνική. Αυτό έχει προκαλέσει έναν «ξεσηκωμό» στον κόσμο, που σπεύδει να αγοράσει εισιτήρια και να ενισχύσει την ομάδα του στο κρίσιμο αυτό ματς. Έτσι την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένονται πάνω από 10.000 οπαδοί. Στα θετικά ο πολύ καλός καιρός των τελευταίων ημερών που «σπρώχνει» τον κόσμο στο γήπεδο.

Η προετοιμασία του Άρη για το ματς αυτό ολοκληρώθηεκ με χαλάρωμα το Σάββατο. Ο Γιώργος Χατζάρας θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα μετά από δύο μήνες, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Ωστόσο «έκπληξη» αποτελεί το γεγονός της απουσίας του Δημήτρη Μαρκομιχάλη από την αποστολή των «κίτρινων» για το ματς με τους «πόντιους». Ο 52χρονος τεχνικός κράτησε σε αυτή τον Βανγκέλι, τον οποίο δεν αποκλείεται να έχει και στο αρχικό σχήμα μιας και ήταν από τους διακριθέντες στο ματς της «Λεωφόρου».

Η αποστολή του Άρη για το ματς με την Καλαμαριά αποτελείται από τους:
Πουρλιοτόπουλος, Λυμπερόπουλος, Νάιντος, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας, Καλλιμάνης, Σανχούρχο, Πασσαλής, Νεμπεγλέρας, Μουράφσκι, Εκουέμε, Ινόγκι, Λαζανάς, Κουεμάχα, Μπενίσκος, Βανγκέλι, Αμπελάς.

Ματς ορόσημο για τους «πόντιους»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για την νίκη είναι οι παίκτες της Καλαμαριάς στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη στο γήπεδο Χαριλάου. Οι «Πόντιοι» ψάχνουν στην Κυριακάτικη αναμέτρηση να καλύψουν τους χαμένους πόντους από το ματς με την Καλλιθέα και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την «σωτηρία».

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Αλτίν Χατζί, του οποίου η ποινή έληξε. Αντίθετα, ο κεντρικός αμυντικός Νικολόπουλος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί την Κυριακή. ΑπόντΕς θα είναι και οι ανέτοιμοι Κραλιόπουλος, Μπρίτο

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς μετέχουν 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι Καρατζιοβαλής, Ζαφειρόπουλος, Πετκάκης, Χατζί, Ν.Α. Παπαδόπουλος, Ν.Χ. Παπαδόπουλος, Φυτανίδης, Κούσας, Γενιτσαρίδης, Ηλιάδης, Βέλα, Παρμαξίδης, Κλέιτον, Ουέλιγκτον, Μουζαουί, Παππάς, Σπυρόπουλος, Ορφανός, Μπάρκας

Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x