Τελικά, το πρόβλημα του Τραϊανού Δέλλα δεν άφησε ανεπηρέαστη και την Εθνική ομάδα, ενόψει του φιλικού της ερχόμενης Τετάρτης κόντρα στην Πορτογαλία, στο Ντίσελντορφ. Ο «Κολοσσός» ένιωσε ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και δεν ακολούθησε την αποστολή της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα με την Καλαμαριά, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Έτσι, ο Οτο Ρεχάγκελ προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το φιλικό με τους Ίβηρες, ώστε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται να αφήσει εκτός και τον Βασίλη Τοροσίδη, που αντιμετωπίζει, επίσης, ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






