Προσοχή, μεγάλη θέληση-πίστη και αποφασιστικότητα συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Χατζηνικολάου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Με αρκετά προβλήματα ο ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο κρητικοί θα αγωνιστούν χωρίς τον τιμωρημένο Τόμας, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Σταυρακάκης, Αρβανίτης. Αμφίβολοι και οι Πίτσος Κουνενάκης.
Αρχικά ο Γ.Χατζηνικολάου τόνισε: «Στο Β γύρο έχουμε συνεχώς προβλήματα τραυματισμών. Οι Νουαφόρ, Μαχλάς, Κουνενάκης αγωνίζονται συνεχώς με πρόβλημα. Δυστυχώς εξ αιτίας των συνεχών απουσιών είτε λόγω τραυματισμών, είτε λόγω τιμωριών, έχουμε συνεχώς αλλαγές στην ομάδα μας, γεγονός που μας έφερε αρκετά πίσω. Σήμερα η ομάδα μας θέλει 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει και τυπικά την παραμονή της. Την Κυριακή μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα. Ο αντίπαλος μας προέρχεται από ήττα από την ΑΕΚ και είναι γνωστό ότι κυνηγάει την έξοδο του στην Ευρώπη. Χρειάζεται από την μεριά μας μεγάλη προσοχή. Οι παίκτες που θα επιλεγούν να αγωνισθούν θα πρέπει να δείξουν πολύ μεγάλη προσοχή για να μπορέσουμε να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο είναι γνωστό ότι όλα γίνονται, όμως βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει πίστη, θέληση και αποφασιστικότητα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην ήττα από την Χαλκηδόνα: «Μετά την ήττα από την Χαλκηδόνα έχει παρουσιασθεί κατήφεια και προβληματισμός στην ομάδα μας. Μια ήττα που ήλθε γιατί δεν είχε η ομάδα μας πίστη και δεν κατεβλήθη η προσπάθεια που θα έπρεπε, ίσως να επηρέασε και ο εφησυχασμός επειδή αγωνισθήκαμε στην έδρα μας. Ο αγώνας αυτός όμως ανήκει στο παρελθόν. Μέσα από τις προπονήσεις και τις συζητήσεις που έχουμε με τους παίκτες μας, προσπαθούμε να ξεχάσουμε αυτή την κακή παρένθεση. Είναι επιτακτική η ανάγκη η ομάδα μας να έχει αξιοπρεπή παρουσία στους αγώνες που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος», κατέληξε ο τεχνικός του ΟΦΗ
Πολλά τα προβλήματα
Στα αγωνιστικά τώρα, «πονοκέφαλος» έχει πιάσει τον Γιάννη Χατζηνικολάου και αιτία είναι οι πολλές απουσίες ενόψει του κρίσιμου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα οι σίγουρα απόντες από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο τιμωρημένος Τόμας και οι Σταυρακάκης-Αρβανίτης, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι και δεν πρόλαβαν να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους. Εξαιρετικά αμφίβολοι είναι και οι Πίτσος-Κουνενάκης, που την Τετάρτη αποχώρησαν από την προπόνηση, λόγω έντονων ενοχλήσεων και η συμμετοχή τους θα αποφασιστεί μάλλον την τελευταία στιγμή.
Επιμέλεια: Λευτέρης Καραγιάννης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






