Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ:Επίσημα ιδιοκτήτης ο Χούλης

Κάτοχος του 84,6% των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Χούλης, μετά το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Κάτοχος του 84,6% των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής είναι και επίσημα από το μεσημέρι της Πέμπτης ο Δημήτρης Χούλης, μετά το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων.

Ο πρώην μάνατζερ του Ακράτητου, τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους του «γηραιού» και πλέον κατέχει όλες τις μετοχές του Γιώργου Σπανουδάκη. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης και έλαβαν χώρα στο γραφείο του Βαγγέλη Χρυσάφη, πρώην νομικού συμβούλου της ΠΑΕ. Άλλωστε, οι άνθρωποι του Δ. Σ. της ΠΑΕ Ηρακλής είχαν ετοιμάσει το ιδιωτικό συμφωνητικό που περιλαμβάνει τους όρους προς τον κ. Χούλη και του το κατέθεσαν.

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο νέος μεγαλομέτοχος κ. Χούλης, έδωσε εντολή να ειδοποιηθούν όλοι οι παίκτες ώστε να είναι στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας για να τους μιλήσει. Μετά τις κουβέντες του προς τους παίκτες του συλλόγου, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, τους οποίους και παρέπεμψε σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει τη Δευτέρα. «Θα δώσουμε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα και εκεί θα πούμε αρκετά. Μας περιμένει δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Πανωραία Λουκά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x