Εμφανώς απογοητευμένος από τον υποβιβασμό του Απόλλωνα στη Β’ Εθνική εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή, ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός άφησε σαφή υπονοούμενα, πως πολλοί δεν ήθελαν τον Απόλλωνα στη Super League. Στην αντίπερα όχθη, ο Άνχελ Πεντράθα δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα του και εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην Καλαμαριά.
Αναλυτικά, οι δηλώσεις των δύο προπονητών:
Μάκης Κατσαβάκης: « Είναι λυπηρό αυτό που συνέβη. Προσπάθησαν να ρίξουν τον Απόλλωνα και τα κατάφεραν. Σήμερα είχαμε επιστρέψει από το 0-2, είχαμε ισοφαρίσει και ο βοηθός, αφήνοντας μία καθαρή φάση, επέτρεψε στον Ηρακλή να κάνει το 3-2. Από εκείνο το σημείο και μετά, η ομάδα κατέρρευσε και ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Το θέμα Βάλνερ ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, αλλά δεν έφταιγε μόνο αυτό. Εγώ θέλω να μείνω και του χρόνου, αλλά δεν γνωρίζω πώς θα είναι η κατάσταση».
Άνχελ Πεντράθα: «Ήταν ένα πολύ καλό επιθετικό παιχνίδι, με πολλά γκολ. Θέλω να σταθώ στην ομάδα του Απόλλωνα και να δηλώσω την ειλικρινή συμπαράστασή μου. Θεωρώ ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το θέμα Βάλνερ, καθώς η ομάδα λειτουργούσε πάντα με ένα επιπλέον άγχος. Εμείς περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα κινδυνεύσουμε. Θα πάμε στο "Καραϊσκάκη" να παίξουμε με αξιοπρέπεια, παρόλο που ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς για τον Ολυμπιακό».
Συγκίνηση για Πουρσανίδη
Εν τω μεταξύ, το παιχνίδι με τους Πόντιους ήταν το τελευταίο του Ηλία Πουρσανίδη μπροστά στο κοινό του Ηρακλή. Ο πρώην διεθνής άσος, εμφανώς φορτισμένος συναισθηματικά μετά τον αγώνα, δήλωσε: « Τα λόγια είναι περιττά και δύσκολα αυτές τις στιγμές. Για περισσότερο από 20 χρόνια έκανα αυτό που λατρεύω, καθώς δεν είδα ποτέ το ποδόσφαιρο ως δουλειά. Κλείνω την καριέρα μου σε μία μεγάλη ομάδα. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος».
Επιμέλεια: Δημήτρης Τσίκας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






