Stoiximan Super League

Χαλάρωμα για τους «πράσινους»

Αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Άρη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά δουλεύοντας αρχικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια το βάρος από τον Ζοσέ Πεσέιρο έπεσε σε ασκήσεις στις ταχύτητες και την ταχυδύναμη.

Αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που αγωνίστηκαν στη νίκη επί του Άρη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά δουλεύοντας αρχικά στην κυκλοφορία της μπάλας. Στη συνέχεια το βάρος από τον Ζοσέ Πεσέιρο έπεσε σε ασκήσεις στις ταχύτητες και την ταχυδύναμη.

Το πρωινό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με οικογενειακό δίτερμα. Ατομικό ακολούθησαν Σέριτς και Λεοντίου. Θεραπεία έκανε ο Γκούμας, ο οποίος θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις την Τρίτη. Ο δυναμικός αμυντικός έχει υποστεί διάταση συνδέσμων και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην πρώτη αγωνιστική των play-offs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x