Stoiximan Super League

Οι «δράκοι» του Σάντος

Επαφές με την Πόρτο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ είχε ο Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός, εκμεταλλευόμενος τις άριστες σχέσεις του με τη διοίκηση των «δράκων», ζήτησε παίκτες για την ενίσχυση του «Δικεφάλου του Βορρά», στο πλαίσιο μιας γενικότερης συνεργασίας για την οποία συζητούν οι δύο σύλλογοι. Ο Σάντος φέρεται να ζήτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Αντριάνο (που πέρυσι είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό), ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Ζοάο Πάουλο και Μάρεκ Τσεχ. Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τον Ζήση Βρύζα θα βρίσκονται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και αύριο θα ενημερώσουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη για όσα συζητήθηκαν στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Επαφές με την Πόρτο για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ είχε ο Φερνάντο Σάντος. Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός, εκμεταλλευόμενος τις άριστες σχέσεις του με τη διοίκηση των «δράκων», ζήτησε παίκτες για την ενίσχυση του «Δικεφάλου του Βορρά», στο πλαίσιο μιας γενικότερης συνεργασίας για την οποία συζητούν οι δύο σύλλογοι. Ο Σάντος φέρεται να ζήτησε τον Βραζιλιάνο επιθετικό Αντριάνο (που πέρυσι είχε βρεθεί κοντά στον Παναθηναϊκό), ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Ζοάο Πάουλο και Μάρεκ Τσεχ.

Ο πρώτος είναι 29 ετών και φέτος έχει 15 συμμετοχές (487 λεπτά), τρεις σαν βασικός, και ένα γκολ. Ο δεύτερος, 27χρονος Πορτογάλος αμυντικός, έχει φέτος 7 εμφανίσεις (559 λεπτά), 6 σαν βασικός, ενώ έχει σκοράρει μία φορά. Ο τρίτος, 25χρονος Τσέχος αμυντικός, έχει φέτος 16 συμμετοχές (1.403 λεπτά), 14 εκ των οποίων ως βασικός.

Υπενθυμίζεται πως την περίοδο 2004/05 ο Φερνάντο Σάντος είχε εξασφαλίσει για λογαριασμό της ΑΕΚ από την Πόρτο το δανεισμό των Μπρούνο Άλβες και Πάουλο Ασουνσάο, που πλέον αποτελούν βασικά στελέχη των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Επιστρέφουν και ενημερώνουν

Σήμερα επιστρέφουν ο Φερνάντο Σάντος με τον Ζήση Βρύζα από την Πορτογαλία. Οι δύο άνδρες με την άφιξή τους στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ενημερώσουν, πρώτο από όλους, τον Θοδωρή Ζαγοράκη για όσα συζητήθηκαν στην πατρίδα του τεχνικού του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μαζί με τον τεχνικό διευθυντή είχαν επαφές με μάνατζερ και διοικητικά στελέχη πορτογαλικών συλλόγων. Είναι σχεδόν βέβαιο πως υπήρξε συνάντηση και με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο ντα Κόστα, όπου συζήτησαν για πιθανό δανεισμό παικτών στους Θεσσαλονικείς, αλλά και το θέμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Η συνάντηση του Ζαγοράκη με τους Σάντος και Βρύζα αναμένεται να γίνει αύριο το πρωί. Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται η ανακοίνωση της πρώτης μεταγραφής ή των πρώτων μεταγραφών. Τα ταξίδια του Βρύζα αναμένεται να κορυφωθούν μετά τις 15 Μαΐου, αφού τότε θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις της ομάδας και θα μπορούν όλοι να επικεντρωθούν στο μεταγραφικό ζήτημα.

Οι αντιδράσεις για τον Λάζαρο

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα στην πώληση του Χριστοδουλόπουλου. Σύμφωνα με γκάλοπ του paokmania.gr, το 42% των συμμετεχόντων ψηφίζει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει τον παίκτη στην ομάδα που θα καταθέσει την καλύτερη πρόταση, ακόμη και αν αυτή είναι ελληνική. Το 30% παραμένει σταθερό και ψηφίζει να μη δοθεί ο διεθνής άσος σε καμία ομάδα, την ώρα που ένα 27% έχει την άποψη ότι ο παίκτης πρέπει να παραχωρηθεί μόνο σε ομάδα του εξωτερικού. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ποσοστό 70% δεν έχουν πρόβλημα αν η ΠΑΕ πουλήσει έναν τόσο καλό και εξελίξιμο ποδοσφαιριστή.

Αύξηση στα διαρκείας

Τη σκέψη να αυξήσει ελαφρώς τις τιμές των νέων εισιτηρίων διαρκείας έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό συζητήθηκε αναλυτικά στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε χθες στα γραφεία του συλλόγου, ωστόσο οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στην επόμενη συνεδρίαση που θα γίνει την επόμενη Τετάρτη. Το ίδιο θα συμβεί και για το θέμα της πολυμετοχικότητας.

Φήμες για Βάλνερ!

Ενδιαφέρον για τον Ρόμαν Βάλνερ φαίνεται πως έχει ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδιαφέρθηκε για την αξία του και ρώτησε τη γνώμη του προπονητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Μάκη Κατσαβάκη. Ο Σερραίος τεχνικός έχει καλή άποψη για τον Αυστριακό και όπως έχει πει, αν αναλάβει σύντομα κάποια ομάδα, τότε θα τον πάρει μαζί του. Για την απόκτηση του Βάλνερ απαιτούνται μόλις 80.000 ευρώ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x