Για μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας μετατέθηκε το ραντεβού του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Ριβάλντο, το οποίο δεν έγινε σήμερα, όπως είχε προγραμματιστεί. Ελάχιστες οι πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου μέσου στην ΑΕΚ. Κακό το κλίμα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μετά τη νέα «βαριά» ήττα, αυτή τη φορά από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ρεπό είχαν την Πέμπτη οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης», επιστροφή στις προπονήσεις την Παρασκευή για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Εξελίξεις αναμένονται για τον Σίλβα Κλέιτον.
Θα τα πουν μετά τα πλέι οφ
Δεν έγινε το προγραμματισμένο για σήμερα ραντεβού μεταξύ του Ντέμη Νικολαΐδη και του Ριβάλντο για το θέμα παραμονής του Βραζιλιάνου στην ΑΕΚ. Θα γίνει όμως μετά το τέλος των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Ο «Ρίμπο» έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και να επιστρέψει στην Βραζιλία, όμως ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ θα προσπαθήσει να τον μεταπείσει και να παραμείνει για τουλάχιστον ένα ακόμα χρόνο στην Ελλάδα.
Ρεπό για ηρεμία
Την απόφαση να μην γίνουν προπονήσεις την Πέμπτη πήρε το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ, θέλοντας να «ηρεμήσουν» οι «κιτρινόμαυροι» από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Η «βαριά» ήττα από τον Αρη έχει επηρεάσει τους παίκτες της «Ένωσης», καθώς δεν είναι μόνο το σκορ με το οποίο έχασαν, αλλά και η εικόνα που παρουσίασαν. Για δεύτερη φορά στα πλέι οφ δεν θύμισαν την ομάδα που στα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο, έχοντας άριστη αμυντική λειτουργία και επίθεση που δημιουργούσε προβλήματα σε κάθε άμυνα.
Συν τοις άλλοις, το χθεσινό αποτέλεσμα τους θέτει εκτός διεκδίκησης της δεύτερης θέσης. Πλέον, στην ΑΕΚ δεν αρκεί μόνο νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο «δικέφαλος» ευελπιστεί σε στραβοπάτημα του «τριφυλλιού» κόντρα στον Αρη, για να διατηρήσουν το δικαίωμα να ελπίζουν στην κατάληψη της δεύτερης προνομιούχου θέσης.
Σκασμένος ο Νικολαΐδης
Ο Ντέμης Νικολαΐδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τη συντριβή της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αποχώρησε από τη θέση του στα δημοσιογραφικά θεωρεία του «Κλεάνθης Βικελίδης» στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης και δεν θέλησε να μιλήσει στους παίκτες στα αποδυτήρια. Μάλιστα, επέστρεψε με διαφορετική πτήση από την υπόλοιπη αποστολή στην Αθήνα θέλοντας προφανώς να… ηρεμήσει προτού τα πει με την ομάδα.
Υπό το βλέμμα του Δώνη
Ο Γιώργος Δώνης είχε την… ατυχία να παρακολουθήσει την ΑΕΚ από τις εξέδρες του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο 38χρονος προπονητής θα συνεχίσει να προπονεί τη Λάρισα έως τις 17 Μαΐου, ενώ μετά θα αναλάβει κι επίσημα την «Ένωση». Πάντως, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ντέμη Νικολαΐδη για το σχεδιασμό της νέας περιόδου.
Αλέξανδρος Κουλούρης – Χρήστος Ρομπόλης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






