Μετά την πρόσφατη επιτυχία που σημείωσε η διεξαγωγή του «3 on 3 μπάσκετ» στους δρόμους του Παγκρατίου με τη συμμετοχή χιλιάδων παιδιών, ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων θα διοργανώσει «Τουρνουά ποδοσφαίρου 3 on 3» στο κέντρο της Αθήνας!
Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Μαΐου, στην οδό Πανεπιστημίου, όπου για πρώτη φορά η κεντρική λεωφόρος θα κλείσει προκειμένου τα παιδιά της πρωτεύουσας να παίξουν ποδόσφαιρο.
Πιο συγκεκριμένα, οι δρόμοι από την οδό Σίνα έως και την Πεσματζόγλου θα παραμείνουν κλειστοί (από τις 9.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι) και οι χιλιάδες νέοι και νέες που αναμένεται να συμμετάσχουν στους αγώνες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να παίξουν μπάλα με… φόντο το Πανεπιστήμιο.
Στο Τουρνουά μπορούν να λάβουν μέρος αγόρια και κορίτσια, ηλικίας 10 έως 16 ετών, είτε ως ανεξάρτητοι παίκτες είτε συμμετέχοντας σε σωματεία. Σε όλους θα δοθούν διπλώματα και αναμνηστικά δώρα (φανέλες, καπέλα κλπ.).
Ο ΟΝΑ πραγματοποιεί αυτές τις αθλητικές εκδηλώσεις πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών. Σκοπός είναι να δοθούν στα παιδιά της πρωτεύουσας διέξοδοι άθλησης και ψυχαγωγίας από τα σύγχρονα προβλήματα της καθημερινότητας και τις σχολικές υποχρεώσεις τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για εγγραφές και πληροφορίες, μέχρι τις 16 Μαϊου, στα εξής σημεία: Κλειστά γήπεδα: Ρουφ (Εχελιδών 9, 210.3421260), Μετς (Μ. Μουσούρου 70, 210.7512400), Γκράβας (Πασσώβ 10, 210.8254444), Γουδή (Γ. Παπανδρέου & Κανελλοπούλου, 210.2028925), Εξάρχεια (Τσαμαδού 9, 210.3827906), Γήπεδα ποδοσφαίρου: Ρουφ (Πειραιώς & Εχελιδών, 210.3425167), Αλεπότρυπας (Μεγίστης, Κυθήρων & Ανάφης, 210. 8644038).
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής και στείλτε τη στο FAX: 210 5227411 (Υπόψιν κου Μουλαγιάννη)
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






