«Ο Αλέν Περέν έχει το προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού», αναφέρεται στον Τύπο της Γαλλίας. «Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τη Λιόν και υπάρχει κατ’αρχήν συμφωνία για να ολοκληρώσει ο Περέν το διετές συμβόλαιό του στη Λιόν δώδεκα μήνες νωρίτερα», προσθέτει το δημοσίευμα.
Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Γαλλίας, Ζαν Μισέλ Ολά, δεν ξεκαθάρισε τα πράγματα για το μέλλον του 51χρονου προπονητή στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. «Αυτή τη στιγμή ο Αλέν Περέν έχει συμβόλαιο. Θα μιλήσουμε μαζί του και με τον βοηθό του. Στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται συνεχώς», δήλωσε σχετικά.
Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ η θέση του Αλέν Περέν στον πάγκο είναι επισφαλής παρά το γεγονός ότι η Λιόν έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία της.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






