Πλήρης θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με την Χαλκηδόνα. Κανονικά προπονήθηκε ο Νασίφ Μόρις, την Παρασκευή και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα. Κερδίζει… πόντους ο Κώστας Χαραλαμπίδης αντί του Λουκά Βύντρα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Εμάνουελ Ολισαντέμπε και ο Σίλβιο Μάριτς. Στόχος το γρήγορο γκολ για το «τριφύλλι».
Με όλα του τα… όπλα
«Τρίβει τα χέρια του» από ικανοποίηση ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο λόγος; Το γεγονός ότι ο Νασίφ Μόρις, προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και θα βρίσκεται στην ενδεκάδα, στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής, με την Χαλκηδόνα. Βέβαια, το πρόβλημα στην μέση που αντιμετώπιζε ο Νοτιοαφρικανός αμυντικός, δεν ήταν σοβαρό και το γεγονός ότι δεν προπονήθηκε την Πέμπτη, ήταν απλά και μόνο για λόγους ξεκούρασης.
Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Εμάνουελ Ολισαντέμπε και Σίλβιο Μάριτς, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και όλα δείχνουν ότι αμφότεροι θα μείνουν εκτός αποστολής.
Βασικός ο Χαραλαμπίδης
Το είχαμε γράψει και την Πέμπτη. Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης ήταν αυτός που… κέρδιζε πόντους, αντι του Λουκά Βύντρα, για την θέση του βασικού. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι θα χρησιμοποιήσει τον Κύπριο, καθώς επιθυμία του Ιταλού είναι το «τριφύλλι» να αγωνιστεί επιθετικά και ο «Μπίδης», είναι ο παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει «ρήγματα», στην αριστερή πλευρά της Χαλκηδόνας.
Εμπιστοσύνη σε Βόουτερ
Όσον αφορά στις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας, στο γνωστό, 3-4-3, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς, θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικός αμυντικός ο Νάσιφ Μόρις, δεξί στόπερ ο Γιάννης Γκούμας και αριστερό ο Ηλίας Κώτσιος. Ο Μάρκους Μινχ, αριστερό μπακ χαφ και στο κέντρο οι Άγγελος Μπασινάς και Εζεκίελ Γκονζάλες. Φουνταριστός θα είναι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, αριστερό χαφ εξτρέμ ο Νόρτιν Βόουτερ, που τελικά θα προτιμηθεί αντί του Δημήτρη Παπαδόπουλου και δεξί χαφ εξτρέμ ο Φάνης Γκέκας.
Στόχος το γρήγορο γκολ
Το… πάθημα στο «Παγκρήτιο» εχει γίνει μάθημα στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μπορεί να πήραν τη νίκη με 3-1, επί του Εργοτέλη, αλλά οι πολλές ευκαιρίες που έχασαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν και ότι καλύτερο.Οι Κρητικοί ισοφάρισαν, με αποτέλεσμα το «τριφύλλι», να φτάσει στο δεύτερο 45λεπτο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, ζητά από τους παίκτες του να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ, κόντρα στην Χαλκηδόνα και να «καθαρίσουν» από νωρίς το παιχνίδι.
Επιμέλεια: Διονύσης Δεσύλλας
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






