Stoiximan Super League

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 20:00 (Supersport 3)

Με τους ίδιους στόχους πλέον οι δύο ομάδες, αφού βρίσκονται τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, Καλλιθέα και Πανιώνιος κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει οριστικά τη σωτηρία και θα τους δώσει κάποιες μηδαμινές ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τους ίδιους στόχους πλέον οι δύο ομάδες, αφού βρίσκονται τόσο κοντά στην Ευρώπη όσο και στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, Καλλιθέα και Πανιώνιος κατεβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο του «Ελ Πάσο» με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει οριστικά τη σωτηρία και θα τους δώσει κάποιες μηδαμινές ελπίδες για την έξοδο στην Ευρώπη.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΚαλλιθέαΟι «κυανόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλή ψυχολογία, κάτι που οφείλεται στη μεγάλη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας στην Κέρκυρα, που έβαλε τους παίκτες του Τάκη Λεμονή σε ευρωπαϊκή τροχιά και τους αυξάνει τις υποχρεώσει στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, μπας και συμβεί το θαύμα. Όσον αφορά στα αγωνιστικά, εκτός αποστολής έμειναν τέσσερις παίκτες, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης, της Κυριακής, με τον Πανιώνιο. Ο λόγος για τους Σουλογάνη, Τζωρμπατζάκη, Καρατζά και Τελκίνσι.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Τάκης Λεμονής, για το εν λόγω ματς, είναι οι: Μπαρτζώκας, Κουλακιώτης, Αγγελόπουλος, Ντραγκίσεβιτςς, Κυριάκος, Κουτσοσπύρος, Πασάς, Τσίγκας, Βόκολος, Αλεξανδρής, Γκεοργκίεφ, Πέτκοβιτς, Δράμπαλης, Νταμπρόφσκι, Σαββίδης, Γκόντζος, Ουάνγκα και Νίκος Λεμονής.

Αναστάτωση στον Πανιώνιο

Η ήττα του προηγούμενου Σαββάτου από τον Ηρακλή στη Ν. Σμύρνη έφερε μεγαλη αναστάτωση στους «κυανέρυθρους», που ξεκίνησε αρχικά από την παραίτηση του Γιώργου Βαζάκα από τον πάγκο, αμέσως μετα τη λήξη της αναμέτρησης. Οι αποδοκιμασίες των οπαδών σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον «γηραιό» έδειξαν ότι σε περίπτωση νέας αποτυχίας τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν χειρότερα. Σίγουρα όμως οι φιλοξενούμενοι έχουν βγει εκτος στόχων και πλέον έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρόνια.

Στα αγωνιστικά, ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς έχει να αντιμετωπίσει κάποια σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού δε θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Λαγωνικάκης, Κιάσσος,Βλτσεκ και Ντομορό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x