Για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Μποταφόγκο, Αλεσάντρο, κινείται ο Παναθηναϊκός, όπως υποστηρίζει ο μάνατζερ του 31χρονου ποδοσφαιριστή στο «Globoesporte».
«Μιλάμε με τον Παναθηναϊκό από το Μάιο και περιμένουμε επίσημη πρότασή του για να τη μεταφέρουμε στην Μποταφόγκο. Αν η πρόταση δεν έρθει αυτή την εβδομάδα, θα είναι επειδή οι Έλληνες θα έχουν επιλέξει άλλον παίκτη για τη θέση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Φρεντερίκο Μοράες.
Το συμβόλαιο του Αλεσάντρο λήγει το χειμώνα και έχει το δικαίωμα να υπογράψει από τώρα στην ομάδα της αρεσκείας του και να ενταχθεί σε αυτή στα μέσα της επόμενης σεζόν. «Υπήρχε μία βραζιλιάνικη ομάδα που ενδιαφερόταν για τον Αλεσάντρο, αλλά δεν την υπολογίζουμε. Αν δεν πάει στην Ελλάδα, θα παραμείνει στην Μποταφόγκο, όπου αναγνωρίζουν την αξία του. Από τη στιγμή όμως που δεν υπήρξε συζήτηση για ανανέωση του συμβολαίου του, θα κοιτάξουμε κι άλλες προτάσεις», πρόσθεσε ο ατζέντης του παίκτη (ύψος 1,73μ., 72 κιλά), που έχει 61 συμμετοχές και 8 γκολ με τη φανέλα της Μποταφόγκο.
Ο Αλεσάντρο έχει αγωνιστεί διαδοχικά σε Βάσκο Ντα Γκάμα (1994-1998), Ιτουάνο (1999), Μιρασόλ (1999), Μανγκου (2000), Ατλέτικο Παραναένσε (2000-2003), Ατλέτικο Μινέιρο (2004), Σάο Καετάνο (2005-2007) και Μποταφόγκο (2007-2008).
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






