Stoiximan Super League

Ετοιμάζει πρόταση ο «τίγρης»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου, αλλά ετοιμάζει νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, θα αλλάξει τα δεδομένα. «Ποιος του έκλεισε την πόρτα;», λένε οι μέτοχοι της Ενωσης, μετά τη συνέντευξη του Τάκη Καννελόπουλου. .

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα δώσει τελικά συνέντευξη Τύπου, αλλά ετοιμάζει νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, θα αλλάξει τα δεδομένα. «Ποιος του έκλεισε την πόρτα;», λένε οι μέτοχοι της Ενωσης, μετά τη συνέντευξη του Τάκη Καννελόπουλου. «Δεν υπάρχει καμία πρόταση και δεν πιέζω κανέναν για μεταγραφή», δήλωσε ο Στέλιος Βενετίδης. Σήμερα "πέφτουν" οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιο του Ισμαελ Μπλάνκο. «Θα παλέψουμε για επιστροφή στους τίτλους», είπε ο Σεμπάστιαν Σάχα. «Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με την ΑΕΚ», τόνισε ο Νέιθαν Μπερνς .

Καταλήγει στον αιφνιδιασμό

Πολλοί είναι αυτοί που περίμεναν τη δημόσια τοποθέτηση ή αν θέλετε την απάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στα όσα είπε ο πρώτος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Τάκης Καννελόπουλος. Τελικά, αυτό δεν θα γίνει. Ο «τίγρης» φαίνεται, σύμφωνα με το περιβάλλον του, να επιλέγει διαφορετική στρατηγική και σκοπεύει να αιφνιδιάσει τους ανθρώπους της «Ενωσης», καταθέτοντας νέα πρόταση – έκπληξη για την αγορά της ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους μετόχους της ομάδας ενοχλήθηκαν με μερικά από τα λεγόμενα του Κανελλόπουλου. Αυτό που δεν τους άρεσε ήταν το γεγονός ότι, με αυτά που είπε, απέκλεισε τη συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο. «Κανείς δεν έκλεισε την πόρτα στον κ. Μελισσανίδη. Από την αρχή ο Ντέμης τού ζήτησε να καταθέσει γραπτώς την πρόταση των 70 εκατ. ευρώ για να την εξετάσουν οι μέτοχοι, όπως προβλέπεται για μία σοβαρή συζήτηση», έλεγαν.

"Πέφτουν" οι υπογραφές

Ο Ισμαελ Μπλάνκο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με αυξημένες αποδοχές, όπως είχε αποκαλύψει η «SportDay». Ο Αργεντινός επιθετικός εισπράττει ετησίως 220.000 ευρώ και τώρα οι αποδοχές του θα φτάσουν περίπου τις 350.000 ευρώ. Ισως σήμερα να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιό του.

Οριστικά στον Βόλο ο Αραμπατζής

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Αραμπατζής. Ο 24 ετών τερματοφύλακας γνώριζε ότι πολύ δύσκολα θα έπαιρνε ευκαιρίες, αφού υπάρχουν στο ρόστερ οι Σεμπάστιαν Σάχα και Γιούργκεν Μάχο. Ετσι, δόθηκε δανεικός στην ομάδα του Βόλου (η αρχική συμφωνία έχει διάρκεια έξι μηνών), προκειμένου να πάρει παιχνίδια.

Ανακοινώνεται προπονητήριο

Ένα θέμα που «καίει» την ΑΕΚ εδώ και πολλά χρόνια είναι αυτό του προπονητηρίου και όλα δείχνουν ότι επιτέλους θα λυθεί. Η έκταση έχει ήδη αγοραστεί, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να ολοκληρωθούν διαδικαστικά θέματα και λεπτομέρειες για το νέο προπονητικό κέντρο, ώστε σύντομα να αρχίσουν και τα έργα.

Διονύσης Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x