Ανοικτός σε προτάσεις από την Ευρώπη δήλωσε ο Ντιόγο σε συνέντευξή του. «Όνειρό μου αποτελεί να αγωνιστώ στην Ευρώπη και αν αυτό συμβεί τώρα, είμαι έτοιμος. Οφείλω όμως να σεβαστώ τη δέσμευσή μου απέναντι στην ομάδα μου και θα πάω εκεί μόνο αν έρθει μία καλή πρόταση για μένα και την Πορτουγκέζα», δήλωσε ο νεαρός Βραζιλιάνος επιθετικός, που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Καμία ανησυχία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλντο Ντούσερ. Νέα πρόταση για Αβραάμ Παπαδόπουλο ετοιμάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Παρελθόν Ζούλιο Σέζαρ και Λεοζίνιο, με τον πρώτο να αποδέχεται όρο που απαγορεύει τη μεταγραφή του σε ανταγωνίστρια ομάδα. «Ενθουσιασμένος με τον Ολυμπιακό», τόνισε στην «Equipo» ο Όσκαρ Γκονζάλεθ.
Ντιόγο: «Όνειρό μου η Ευρώπη»
Την επιθυμία να αγωνιστεί στην Ευρώπη εξέφρασε ο Ντιόγο, που φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσής του. «Είμαι χαρούμενος στην Πορτουγκέζα, αλλά όνειρό μου αποτελεί να αγωνιστώ στην Ευρώπη και αν αυτό συμβεί τώρα, είμαι έτοιμος. Οφείλω όμως να σεβαστώ τη δέσμευσή μου απέναντι στην ομάδα μου και θα πάω εκεί μόνο αν έρθει μία καλή πρόταση για μένα και την Πορτουγκέζα», δήλωσε ο φορ της Πορτουγκέζα και πρόσθεσε: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Θα ήθελα να αγωνιστώ σε μία ομάδα που θα μου προσφέρει καλές συνθήκες εργασίας και αν μπορούσα να επιλέξω, θα επέλεγα μία μεγάλη ομάδα». Όσο για τις φήμες περί ενδιαφέροντος της Σεβίλλης για την απόκτησή του, απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από ισπανική ομάδα».
Ντούσερ: «Πρώτα το παιδί μου»
Η γέννηση του παιδιού του ενδιαφέρει πρώτα από όλα τον Ντούσερ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη «SportDay». Παρόλα αυτά, η μεταγραφή του 29χρονου αμυντικού μέσου της Σανταντέρ στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να «χαλάει», αφού οι υπεύθυνοι των «ερυθρολεύκων» έχουν συμφωνήσει με την ισπανική ομάδα, ενώ τα χρήματα που δίνουν στον παίκτη είναι περισσότερα από όσα παίρνει. Έτσι, υπάρχει η αισιοδοξία ότι μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχει ανακοινωθεί η απόκτηση του Αργεντινού άσου.
«Μη μου μιλάτε για οτιδήποτε, για προσφορές και μεταγραφές. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η γέννηση του γιου μου την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Αυτό είναι στο μυαλό μου. Να τελειώσουν όλα καλά και μετά θα τα δούμε όλα», είπε Ντούσερ, ενώ δημοσιεύματα στην Ιβηρική Χερσόνησο ανέφεραν ότι «ο Ντούσερ θα πάει στον Ολυμπιακό με τριετές συμβόλαιο»
Η τοπική εφημερίδα «diario montanes» έγραφε πως οι πρωταθλητές είναι διατεθειμένοι, αν χρειαστεί, να δώσουν τα 4 εκατ. ευρώ της ρήτρας για να κάνουν τον 29χρονο άσο δικό τους. «Η καλή οικονομική κατάσταση του Ολυμπιακού και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να είναι σημαντικά για να πείσουν τον Αργεντινό», κατέληγε το ρεπορτάζ.
«Μάχη» για Αβραάμ
Τις εξελίξεις όσον αφορά την περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου παρακολουθεί ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να καταθέσουν νέα πρόταση (μέχρι 2 εκατ. ευρώ) στον Άρη, ώστε να αποκτήσουν τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό.
Μύλος με Σέζαρ
Επεισοδιακό αναμένεται το διαζύγιο μεταξύ Ζούλιο Σέζαρ και Ολυμπιακού. Πληροφορίες αναφέρουν πως αν και οι δύο πλευρές τα βρήκαν για τη λύση της συνεργασίας τους, ο Βραζιλιάνος αμυντικός αρνείται να δεχτεί να μπει όρος που απαγορεύει την πώλησή του σε ανταγωνιστική ομάδα.
Θέλει να μείνει ο Λούα Λούα
Την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Αλ Αραμπί, ο Τρεζόρ Λούα Λούα επιθυμεί να παραμείνει στους «ερυθρόλευκους». Η ομάδα του Κατάρ περιμένει μόνο την απάντηση του Κονγκολέζου επιθετικού για να «κλείσει» η μεταγραφή του. Όπως γίνεται αντιληπτό, οι διοικούντες θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη και η Αλ Αραμπί τους καλύπτει οικονομικά, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη στάση του Τρεζόρ Λούα Λούα.
Κάποιοι θέλουν... δίαιτα
Οι Νούνιες, Μήτρογλου, Μπράβο, Κοβάσεβιτς, Ντομί και Γκαλέτι βρέθηκαν ελαφρώς βαρύτεροι του επιτρεπτού από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και θα πρέπει τις επόμενες ημέρες να χάσουν τα περιττά κιλά. Στο μεταξύ, ο Όσκαρ Γκονζάλεθ έφτασε στην Αυστρία και ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού θα τον εντάξει σταδιακά στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Πέρα από ασκήσεις φυσικής κατάστασης, το πρόγραμμα περιλάμβανε και πάλι πολύ μπάλα, ενώ οι παίκτες έπαιξαν και δίτερμα. Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη θα προπονηθούν ξανά πρωί και απόγευμα.
Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια που θα πραγματοποιηθούν στην Αυστρία, αυτό με την Χαλ θα γίνει τελικά στο «Volders Stadium» και θα αρχίσει στις 17:00 (Παρασκευή 4/7) και αυτό με την πολωνική Γκρότσλιν που θα γίνει στις 10/7, θα αρχίσει στις 18:00. Οι ώρες που αναφέρονται είναι τοπικές.
*Οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 6/8 στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η Ράσινγκ Σανταντέρ, ομάδα του Άλντο Ντούσερ, ξεπέρασε το πρόβλημα που την εμπόδιζε αρχικά στο να έλθει στην Ελλάδα στην συγκεκριμένη ημερομηνία και θα είναι η αντίπαλος των Πειραιωτών.
Εξαφανίζονται τα διαρκείας
Περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι του Ολυμπιακού έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας την Τετάρτη, πρώτη ημέρα της ελεύθερης σε όλους διάθεσής τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι διατέθηκαν όλα τα εισιτήρια διαρκείας για τις θύρες 1, 12 και 16.
Αύριο θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τις 10:00 έως τις 18:00 και θα αφορά πλέον τις ακόλουθες θύρες:
Θύρα: 2 450€
Θύρες: 11, 17 770€
Θύρες: 14, 15 1.100€
Θύρα: 33 1.950€
VIP: 3.500€
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






