Άπαντες παρόντες ήταν την Δευτέρα στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, κατά την επιστροφή των «πράσινων» στις προπονήσεις μετά το ρεπό για τον εορτασμό του Πάσχα. «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία», είπε ο Μαλεζάνι στους παίκτες, τονίζοντας τους ότι οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν είναι οι πιο κρίσιμες.
Τα «κεφάλια μέσα» λένε πλέον στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετά το τριήμερο ρεπό για τον εορτασμό του Πάσχα, επανήλθαν στις προπονήσεις, με τον Αλμπέρτο Μαλεζάνι να έχει άπαντες στη διάθεσή του, εκτός του Ολισαντέμπε που είχε μία ημέρα παραπάνω άδεια, μιας και ο Κώτσιος που ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο την Πέμπτη γυμνάστηκε κανονικά.
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης. «Θέλω να είστε συγκεντρωμένοι. Οι δύο εβδομάδες που ακολουθούν είναι οι πιο κρίσιμες στη σεζόν», τόνισε ο Μαλεζάνι και κατέληξε: «Μπορούμε αν γράψουμε ιστορία εφόσον κερδίσουμε τα δύο αυτά παιχνίδια», εννοώντας αυτά με τους δύο «δικέφαλους» σε Τούμπα και Λεωφόρο. Στη συνέχεια, ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανέλυσε στους παίκτες του τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ΠΑΟΚ.
Όσον αφορά στο ματς με τους Θεσσαλονικείς τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο σύστημα της ομάδας και έτσι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με το 4-3-3. Δύο θέσεις «παίζονται» στην ενδεκάδα, με τον Λουκά Βύντρα να διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα στη θέση του Χαραλαμπίδη, εφόσον τελικά ο Μαλεζάνι αποφασίσει να κατεβάσει την ομάδα του με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς σε σχέση με το ματς κόντρα στη Χαλκηδόνα, ενώ στην επίθεση θέση διεκδικεί ο Βόουτερ αντί του Γκέκα, με τους Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνου να συμπληρώνουν την τριπλέτα.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






