Stoiximan Super League

Αμόκ στον ΠΑΟΚ!

Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχουν προκαλέσει στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Η αρχή στην ενίσχυση με αστέρες εγνωσμένης αξίας έγινε με τον Πάμπλο Κοντρέρας, η συνέχεια με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και το φινάλε (;) με τον , ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια. Σχεδόν 15.000 διαρκείας έχουν διατεθεί ως τώρα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο. Έρχεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μουσλίμοβιτς. Ανοικτό το ενδεχόμενο απόκτησης τερματοφύλακα και αριστερού μπακ.

Φρενίτιδα ενθουσιασμού έχουν προκαλέσει στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Η αρχή στην ενίσχυση με αστέρες εγνωσμένης αξίας έγινε με τον Πάμπλο Κοντρέρας, η συνέχεια με τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και το φινάλε (;) με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος συμφώνησε για δύο χρόνια. Μέχρι χθες βράδυ και πριν γίνει γνωστή η είδηση της απόκτησης του Ουρουγουανού μεσοαμυντικού, είχαν διατεθεί περίπου 15.000 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο. Ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί αρκετά και να φτάσει τις 20.000!

Έρχεται ο Μουσλίμοβιτς

Ο Ζήσης Βρύζας θα μεταβεί στην Ιταλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ θα πάει υπογεγραμμένα τα συμβόλαια, για να κλείσει η μεταγραφή με την πλευρά της Αταλάντα αλλά και του Βόσνιου φορ, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα το μεσημέρι της Παρασκευής για να παρουσιαστεί και να ξεκινήσει προπονήσεις. Το θετικό είναι πως ο 27χρονος άσος βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού ακολουθεί την προετοιμασία της ομάδας του Μπέργκαμο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την πραγματοποίηση των μεταγραφών των Μουσλίμοβιτς και Γκαρσία συνέβαλε οικονομικά ένας επιχειρηματίας-φίλος του ΠΑΟΚ.

Ίσως άλλες δύο μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον άλλες άμεσες ανάγκες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν αποκλείεται να γίνουν δύο ακόμη προσθήκες. Αυτές θα αφορούν τις θέσεις του αριστερού μπακ και του τερματοφύλακα, αλλά τα οικονομικά περιθώρια δεν είναι μεγάλα, γι’αυτό δεν θα πρόκειται για πολυδάπανες περιπτώσεις παικτών.

Βρήκαν τηλεοπτική στέγη

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την τηλεοπτική μετάδοση των δύο σπουδαίων φιλικών κόντρα σε Ουντινέζε και Λάτσιο. Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά από τη NOVA. Η αναμέτρηση με την Ουντινέζε(6/8) θα αρχίσει στις 21:00, ενώ το παιχνίδι με τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» θα γίνει στις 12/8 και θα αρχίσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x