Stoiximan Super League

Για το… θαύμα

Δύσκολη είναι η αποστολή του Πανιωνίου στο σημερινό (22:00, Novasports 1) παιχνίδι στην Νάπολι κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα, στο πλαίσιο του Ιντερτότο. Οι «κυανέρυθροι» με το εις βάρος τους 0-1 από την πρώτη αναμέτρηση, καλούνται να επιτελέσουν ένα… θαύμα, για να πάρουν την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA. «Στόχος είναι να σκοράρουμε και βλέπουμε», δήλωσε στην “SportDay” o Έβαλντ Λίνεν. για συμφωνία του Πανιωνίου με την Αλ Ιτιχάντ για την παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Δύσκολη είναι η αποστολή του Πανιωνίου στο σημερινό (22:00, Novasports 1) παιχνίδι στην Νάπολι κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα, στο πλαίσιο του Ιντερτότο. Οι «κυανέρυθροι» με το εις βάρος τους 0-1 από την πρώτη αναμέτρηση, καλούνται να επιτελέσουν ένα… θαύμα, για να πάρουν την πρόκριση για το Κύπελλο UEFA. «Στόχος είναι να σκοράρουμε και βλέπουμε», δήλωσε στην “SportDay” o Έβαλντ Λίνεν. Δημοσίευμα στην Σαουδική Αραβία για συμφωνία του Πανιωνίου με την Αλ Ιτιχάντ για την παραχώρηση του Ράφικ Τζιμπούρ.

Ελπίζει για την πρόκριση

Παρότι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί είναι εις βάρος του Πανιωνίου ο Έβαλντ Λίνεν αισιοδοξεί ότι μπορεί η ομάδα του να πάρει την πρόκριση. «Όλοι ξέρουν πως είναι η κατάσταση. Στόχος μας είναι να σκοράρουμε και βλέπουμε και βλέπουμε. Πάμε για τη νίκη», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός στην «SportDay».

Όσον αφορά τον τρόπο που θα παραταχθεί ο Πανιώνιος απόψε κόντρα στην Νάπολι, ο Λίνεν έχει καταλήξει σε σύστημα 4-4-2. Κάτω από τα γκολπόστ θα κάτσει ο Κρέσιτς. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Μαιστόροβιτς και Λάνγκαμπ, το αριστερό άκρο θα καλύψει ο Κουτσόπουλος και το δεξιό ο Μανιάτης. Στα αμυντικά χαφ θα ξεκινήσουν οι Νικολάου και Κουμορτζί, την δεξιά πλευρά θα αναλάβει ο Ντελούρα και την αριστερή ο Κοιλιάρας. Δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Χούτος και Ντακόλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x