Stoiximan Super League

Συντηρητική αγωγή ο Κουλουχέρης, αλλά...

Σε μία εβδομάδα θα γνωρίζουμε εάν θα χειρουργηθεί τελικά ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο 27χρονος αμυντικός θα ακολουθήσει αυτές τις μέρες συντηρητική αγωγή, και θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Εάν νιώσει ενοχλήσεις θα του γίνει επέμβαση, κάτι που μοιάζει ως πιο πιθανό αυτή τη στιγμή. Σίγουρος πως ο Άρης θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Σλάβεν εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε, ο οποιός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει στην Εθνική Ελλάδος, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα.

Σε μία εβδομάδα θα γνωρίζουμε εάν θα χειρουργηθεί τελικά ο Θέμης Κουλουχέρης. Ο 27χρονος αμυντικός θα ακολουθήσει αυτές τις μέρες συντηρητική αγωγή, και θα δοκιμάσει να προπονηθεί. Εάν νιώσει ενοχλήσεις θα του γίνει επέμβαση, κάτι που μοιάζει ως πιο πιθανό αυτή τη στιγμή. Σίγουρος πως ο Άρης θα είναι έτοιμος για τα παιχνίδια με τη Σλάβεν εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε, ο οποιός δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει στην Εθνική Ελλάδος, σε περίπτωση που καταφέρει να πάρει την ελληνική υπηκοότητα. Την επιθυμία του να παραμείνει στον Άρη εξέφρασε ο Νάτσο Γκαρσία.

Δυσάρεστα τα νέα για Κουλουχέρη

Μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξιό γόνατο του Θέμη Κουλουχέρη, διέγνωσε ο γιατρός του Άρη, Βαγγέλης Πανταζής, μετά την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο 27χρονος αμυντικός. Ο παίκτης τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και σε περίπου μία εβδομάδα θα προσπαθήσει να πάρει μέρος σε προπόνηση για να δει εάν νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του. Σε περίπτωση που πονάει ο παίκτης, θα χειρουργηθεί, μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για 4-5 μήνες.

Κόκε: «Λίγες πινελιές ακόμα»

Σίγουρος πως η ομάδα του θα καταφέρει, αν αλλάξουν λίγα πράγματα, να αποδώσει όπως πραγματικά μπορεί εμφανίστηκε ο Σέρχιο Κόκε, μιλώντας στο Αθλητικό Metropolis. «Είχαμε καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο, αν και στο πρώτο δεν ικανοποιήσαμε τον εαυτό μας. Παρ’όλα αυτά, ο τρόπος που αγωνίστηκε η Μπόλτον ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τα δύο παιχνίδια με τη Σλάβεν για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Χρειάζονται ελάχιστες πινελιές για να καταθέσουμε στον αγωνιστικό χώρο τη σκληρή δουλειά του βασικού σταδίου προετοιμασίας», ανέφερε ο 25χρονος επιθετικός.

Όταν ο Ισπανός ερωτήθηκε αν θα ήταν θετικός στο να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα, είπε πως αισθάνεται σαν Έλληνας, αλλά τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν εξαρτάται μόνο από αυτόν. «Είμαι Ισπανός. Έχω δεθεί όμως με τον Άρη και δεν το κρύβω ότι αισθάνομαι σαν Έλληνας. Το να αποκτήσω ελληνική υπηκοότητα είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από την ελληνική κυβέρνηση. Σε περίπτωση που τα καταφέρω δεν έχω πρόβλημα να αγωνιστώ ακόμα και στην Εθνική Ελλάδας», δήλωσε ο Κόκε.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x