Stoiximan Super League

ΑΕΚ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1 - 1 (Τελικό)

.

90' Λήξη του αγώνα.

78' Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπλάνκο πιέζει τον τερματοφύλακα της Μπολόνια, ο οποίος μπερδεύεται, αλλά το σουτ που κάνει υπό πίεση ο Αργεντινός φορ δεν βρίσκει στόχο.

71' Καλή στιγμή για την Μπολόνια με τον Παονέσα να βρίσκεται απέναντι από τον Σάχα, αλλά τον Γκέντσογλου να τον κόβει τελευταία στιγμή.

66' ΓΚΟΟΟΛ! Η ΑΕΚ ισοφαρίζει με τον Ριβάλντο. Ο Χουανφράν έκανε το συρτό γύρισμα από τα αριστερά στην καρδιά της περιοχής της Μπολόνια και ο επερχόμενος Ριβάλντο με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Παλόμπο για το 1-1.

60' Πέντε αλλαγές για την ΑΕΚ. Οι Ριβάλντο, Σκόκο, Μπλάνκο, Ζορμπάς και Κουτρομάνος περνούν στη θέση των Καφέ, Μπερνς, Λαγού, Παυλή και Γεωργέα.

46' Έναρξη δευτέρου μέρους. Δύο αλλαγές για την ΑΕΚ. Οι Ενσαλίβα και Γκέντσογλου αντί των Ράμος και Κονέ. Σε τέσσερις αλλαγές προχωρά η Μπολόνια.

45' Λήξη πρώτου μέρους.

40' Καλή συνεργασία Κονέ-Καφέ, αλλά το σουτ του τελευταίου από το ύψος της μεγάλης περιοχής καταλήγει ακίνδυνα στην αγκαλιά του Αντονιόλι.

31' ΓΚΟΛ! Η Μπολόνια ανοίγει το σκορ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από τον Ανταΐλτον, ο οποίος με το αριστερό περνά την μπάλα πάνω από το τείχος και τη στέλνει στην αριστερή γωνία του Σάχα.

28' Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Μπερνς κάνει όμορφη ενέργεια από τα δεξιά, σεντράρει στον Λαγό, ο οποίος με κεφαλιά-πάσα τροφοδοτεί τον Παυλή, ο οποίος απέναντι από τον Αντονιόλι κάνει το γυριστό, αλλά ο Ιταλός τερματοφύλακας αποκρούει με το ένα χέρι και η μπάλα απομακρύνεται.

20' Απουσιάζουν οι καλές στιγμές στον αγώνα, αφού η ελαφρά υπεροχή της ΑΕΚ εξαντλείται στο χώρο του κέντρου, αφού η μπάλα δεν περνά εύκολα στην επιθετική γραμμή.

4' Μακρινό σουτ του Κονέ, η μπάλα πολύ άουτ.

1' Έναρξη του αγώνα. Λιγοστός κόσμος στις εξέδρες (περίπου 3.000), αλλά πολλά χειροκροτήματα για τον Βαγγέλη Μόρα, που ξεκινά στην ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ: Σάχα, Ράμος, Χουανφράν, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Καφές, Ταχτσίδης, Κονέ, Μπερνς, Λαγός, Παυλής.

Μπολόνια: Αντονιόλι, Τζενόνι, Τέρζι, Μόρας, Μπομπαρντίνι, Βαλιάνι, Νικατόνι, Βόλπι, Αμορόζο, Ανταΐλτον, Μπερνάτσι.

Διαιτητής: Μιχάλης Γερμανάκος (Βοηθοί: Ακριβός-Παπαχαραλάμπους).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x