Stoiximan Super League

«Προχωράμε όπως είμαστε»

Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Γκαέλ Ζιβέ, σύμφωνα με ό,τι έλεγαν άνθρωποι της ομάδας: «προχωράμε μάλλον όπως είμαστε. Και τον Γενάρη θα έχουμε την άνεση να φέρουμε έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά». Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο σύλλογος δεν θα πραγματοποιήσεις άλλη μεταγραφή, αφού βρισκόμαστε κοντά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και όλα είναι «ανοιχτά». Όπως έγινε γνωστό, ο μάνατζερ του Ζιβέ ευθύνεται για το «ναυάγιο» της μεταγραφής. «Όχι» του «τριφυλλιού» στη Φλαμένγκο για την παραχώρηση του Κλέιτον. Έρχεται πρόταση για Παπαδόπουλο. Τι συμβαίνει με τον Μάτος. «

Απίθανο μοιάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση άλλου ποδοσφαιριστή, μετά το «ναυάγιο» με την περίπτωση του Γκαέλ Ζιβέ, σύμφωνα με ό,τι έλεγαν άνθρωποι της ομάδας: «προχωράμε μάλλον όπως είμαστε. Και τον Γενάρη θα έχουμε την άνεση να φέρουμε έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά». Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο σύλλογος δεν θα κινηθεί για την πραγματοποίηση άλλης μεταγραφής, αφού βρισκόμαστε κοντά στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και όλα είναι «ανοιχτά».Με ατομικό συνέχισε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Σε ό,τι αφορά τον Ζιβέ, ο 27χρονος αμυντικός μέσω της Μαρσέιγ ενημέρωσε τους «πράσινους», προχθές κατά τις 20:00, ότι θα έρθει στην Ελλάδα για να γίνει παίκτης του «τριφυλλιού», αλλά αυτό δεν έγινε επισημοποιήθηκε γραπτώς στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο λόγος είναι ότι ο μάνατζερ του Γάλλου άσου, Ζαν Πιερ Μπερνές, έχει κόντρα με τους Μασσαλούς και ήθελε να «χαλάσει» η μεταγραφή, με τον πελάτη του να παραμείνει στην γαλλική ομάδα. Το συγκεκριμένο γεγονός ανάγκασε τον Παναθηναϊκό να αποσύρει το ενδιαφέρον του για τον Ζιβέ και αν η πλευρά του επανέλθει, τότε θα του προσφέρει συμβόλαιο με λιγότερες απολαβές από ό,τι του είχε προτείνει αρχικά. Να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» έχει μια λίστα με τρεις περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών, αλλά δεν θέλει να βιαστεί για να μην αποδειχθεί βεβιασμένη ενέργεια.

Είπε «όχι» στη Φλαμένγκο

Αρνητική απάντηση έδωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού στη Φλαμένγκο για την παραχώρηση με μορφή δανεισμού του Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνικος σύλλογος έστειλε έγγραφο, με το οποίο ζητούσε τον παίκτη, αλλά οι «πράσινοι» απάντησαν γραπτώς: «Δεν τον δανείζουμε τον Κλέιτον. Τον αγοράσαμε γιατί είναι χρήσιμος στην ομάδα μας και δεν σκοπεύουμε να τον παραχωρήσουμε». Υπενθυμίζεται ο Τεν Κάτε τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας, ενώ είναι πιθανό να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση.

Τελειώνει του Παπαδόπουλου

Την επόμενη εβδομάδα θα φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός πρόταση για την παραχώρηση του Δημήτρη Παπαδόπουλου από ομάδα του εξωτερικού. Σύμφωνα με ό,τι έχει γίνει γνωστό, μία από τις ενδιαφερόμενες είναι η Γουέστ Χαμ. Στο ιατρικό τιμ των «σφυριών» εργάζεται ο Νίκος Τζουρούδης, πρώην γιατρός του «τριφυλλιού», ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον 27χρονο επιθετικό. Να σημειωθεί ότι υποψήφια είναι και η Λιλ.

Τι συμβαίνει με τον Μάτος

Όπως έχει φανεί το τελευταίο διάστημα, ο Μαρσέλο Μάτος δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Χενκ Τεν Κάτε. Ο λόγο είναι ότι ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος δεν είναι στην αγωνιστική κατάση που ήταν πέρυσι, σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό. Ο 54χρονος προπονητής θα κρίνει τον 24χρονο άσο μέσω των προπονήσεν και αν τον ικανοποιήσει θα τον χρησιμοποιήσει. Εξάλλου, ο Τεν Κάτε θέλει οι παίκτες του να τα δίνουν όλα στην προπόνηση, με βάση αυτό το σύστημα γίνεται η αξιολόγηση της ενδεκάδας.

Ολοι στο ματς με τη Σπάρτα

Εξαντλήθηκαν και τα 500 εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον επαναληπτικό του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League απέναντι στη Σπάρτα Πράγας. Τα περίπου 37.000 εισιτήρια που είχαν κυκλοφορήσει για την αναμέτρηση εξαντλήθηκαν μέσα σε μόλις τέσσερις ημέρες (και κάτι ώρες) από την έκδοσή τους και δεδομένου ότι ως τώρα έχουν πωληθεί περίπου 23.000 κάρτες διαρκείας, το ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη θα είναι κατάμεστο για να πανηγυρίσουν οι φίλοι του «τριφυλλιού» την επιστροφή της ομάδας τους στο Champions League μετά από δύο χρόνια απουσίας.

«H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι τα προς διάθεση εισιτήρια για τον αγώνα της 26ης Αυγούστου, Παναθηναϊκός-Σπάρτα Πράγας, εξαντλήθηκαν και ως εκ τούτου τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα έως και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Παράλληλα, επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους που για μια ακόμα φορά δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και την υποστήριξή τους στην ομάδα», αναφέρει και η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η συνέντευξη Τύπου του Τεν Κάτε

Τη Δευτέρα (25/08) στις 20:00 θα παραχωρήσει ο Χενκ Τεν Κάτε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με τη Σπάρτα Πράγας στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League. Μισή ώρα αργότερα θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, που πιθανότατα θα σημάνει την είσοδο της ομάδας στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μετά από τρία χρόνια. Από την πλευρά του, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Βίτεσλαβ Λάβιτσκα, θα μιλήσει στις 19:00 και μισή ώρα μετά θα γίνει η προπόνησή του τσεχικού συλλόγου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x