Stoiximan Super League

Στην Αθήνα η Ανόρθωση, δύσκολα ο Σκοπελίτης

Με αισιοδοξία πως θα υπερασπιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το βράδυ της Τετάρτης το 3-0 του πρώτου αγώνα και θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της Ανόρθωσης. Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από τη χθεσινή, τελευταία επί κυπριακού εδάφους προπόνηση. Ο έμπειρος μέσος ακολούθησε μεν την αποστολή, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί και δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκτός 18αδας

Με αισιοδοξία πως θα υπερασπιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» το βράδυ της Τετάρτης το 3-0 του πρώτου αγώνα και θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League έφτασε στην Αθήνα η αποστολή της Ανόρθωσης. Ο μεγάλος πονοκέφαλος για τον Τιμούρ Κετσπάγια είναι ο Γιάννης Σκοπελίτης, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στους προσαγωγούς από τη χθεσινή, τελευταία επί κυπριακού εδάφους προπόνηση. Ο έμπειρος μέσος ακολούθησε μεν την αποστολή, αλλά θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί και δεν αποκλείεται να βρίσκεται εκτός 18αδας.

Στους 23 που πήρε μαζί του ο Γεωργιανός τεχνικός των πρωταθλητών Κύπρου είναι και ο Σάβιο, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι, αφού ήταν ανέτοιμος. Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέλεξε τους: Αριάν Μπεκιάι, Ζόλταν Νάγκι, Πρέντραγκ Οτσόκολιτς, Γιώργο Θεοδότου, Τζέφρι Λεϊβακαμπέσι, Κωνσταντίνο Σαμάρα, Λάμπρο Λάμπρου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, Νίκο Κατσαβάκη, Γιώργο Γεωργίου, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Παναγή, Γιάννη Σκοπελίτη, Νίκο Νικολάου, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Πάολο Κόστα, Βενσάντ Λαμπάν, Σεντρίκ Μπαρτόν, Αντρέ Τικίνιο, Κλιμέντι Τσιταϊσβίλι, Νίκο Φρούσο, Σάβιο και Λούκας Σόσιν.

«Η Ανόρθωση έχει αποδείξει πως ξέρει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Οι ποδοσφαιριστές μας θα κάνουν το παν για να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Κυπριακού ποδοσφαίρου» δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Αλέξανδρου Αλεξάνδρου. Η τελευταία προπόνηση της Ανόρθωσης θα γίνει στις 20:00 στο «Καραϊσκάκη», ενώ μιάμιση ώρα νωρίτερα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x