Εξελέγη το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτό περιλαμβάνονται 19 μέλη μεταξύ των οποίων οι Αντώνης Αντωνιάδης, Γιάννης και Νίκος Βαρδινογιάννης, Παύλος Γιαννακόπουλος, Νίκος Πατέρας και Δημήτρης Σαραβάκος, ενώ θα υπάρχει κι ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, που θα είναι ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Οι αρμοδιότητες των μελών και οι θέσεις τους θα «ξεκαθαρίσουν» στην πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ, που θα γίνει την προσεχή Τρίτη στις 12:00. Τότε θα συζητηθεί και το εάν το ποσό που δεν καλύφθηκε από την πώληση των μετοχών (έχουν «καλυφθεί» τα 63 από τα 80 εκατ. ευρώ) θα καλυφθεί με τη διάθεση των μετοχών εκ νέου και σε χαμηλότερο κόστος.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Πατέρας, αναφέρθηκε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ λέγοντας: «Ελπίζω ότι οι παίκτες δεν θα πάρουν το ντέρμπι ελαφρά τη καρδία και θα το δουν σαν ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια».
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το Δ.Σ.
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, η οποία αποτέλεσε συνέχεια της Συνέλευσης της 31ης Ιουλίου 2008. Η συνέλευση εξέλεξε ομόφωνα Πρόεδρό της τον κ. Νικόλαο Πατέρα και γραμματέα τον κ. Ευάγγελο Σαμαρά.
Ακολούθησε η εξέταση του πρώτου θέματος της ημερησίας διάταξης, της εκλογής του νέου εικοσαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου. Προτάθηκαν και εξελέγησαν ομόφωνα τα παρακάτω μέλη κατά αλφαβητική σειρά:
1. Αντωνιάδης Αντώνης.
2. Βαρδινογιαννης Ιωάννης του Βαρδή.
3. Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Θεοδώρου.
4. Βαρδινογιάννης Νικόλαος του Γεωργίου.
5. Βεκρής Ιωάννης.
6. Γεωργάνας Ιακωβος.
7. Γιαννακόπουλος Παυλος
8. Δάβαρης Παναγιώτης.
9. Ζολώτας Μιχαήλ.
10. Ξυλάς Ιωάννης.
11. Μήτσου Αργύρης.
12. Πατέρας Νικόλαος.
13. Παπαμιχάλης Ιωάννης.
14. Πολέμης Αδαμάντιος.
15. Σαραβάκος Δημήτριος.
16. Σαμαράς Ευάγγελος.
17. Σκιάνης Δημήτριος.
18. Σπηλιωτόπουλος Γεώργιος.
19. Ταμβακάκης Απόστολος.
Επίσης, ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ασκώντας το δικαίωμα του από τον νόμο και το καταστατικό της Εταιρίας, διόρισε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου τον Αθανάσιο Γιαννακόπουλο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγη για θητεία ενός έτους.
Στη συνέχεια προτάθηκε και ψηφίστηκε εκ νέου ομόφωνα η τροποποίηση, συμπλήρωση, κατάργηση και αναρίθμηση διατάξεων και άρθρων του καταστατικού της εταιρίας γιά σκοπους προσαρμογής και εναρμόνισης με τόν Ν.3604/2007.
Μετά από τα παραπάνω, η γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε και ορίστηκε η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου, με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα, να πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου, στις 12 μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου Athens Plaza».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






