Stoiximan Super League

Ολοκληρώθηκε του Κονέ

Παίκτης του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Κονέ. Ο νεαρός άσος που δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους «κυανόλευκους». Από εκεί και πέρα η «Ένωση» θα έχει ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη.

Παίκτης του Ηρακλή θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Κονέ. Ο νεαρός άσος που δεν συμπεριλαμβανόταν στα πλάνα του Γιώργου Δώνη έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους «κυανόλευκους». Από εκεί και πέρα η «Ένωση» θα έχει ένα μικρό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη. «Τελειώνει του Κωνσταντίνου» τόνισε με δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ηρακλή, Αντώνης Ρέμος.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που έρχομαι στην ομάδα του Ηρακλή. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Αισθάνομαι απολύτως έτοιμος αφού έχω κάνει προετοιμασία. Δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα προσαρμογής» τόνισε ο Παναγιώτης Κονέ με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis».

Επιμέλεια: Θωμάς Κολοβός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x