Stoiximan Super League

Διοικητικές εξελίξεις στον ΟΦΗ

Διοικητική αναταραχή επικρατεί στον ΟΦΗ μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φανούρης Βατσινάς, βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τους άμεσους συνεργάτες του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αντώνης Καράτζης και Γιάννης Πολεμαρχάκης εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς του Φανούρη Βατσινά και σήμερα έχει προγραμματιστεί κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο. Από το περιβάλλον τους διαρρέεται ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον πρόεδρο για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, ενώ αφήνουν ανοικτό και το ενδεχόμενο να παραιτηθούν αν δεν πάρουν πειστικές εξηγήσεις. Ένα σενάριο θέλει τους δύο άνδρες να αποχωρούν κι ένα άλλο να επιχειρούν μια νέα προσπάθεια με επιχειρηματίες από την Κρήτη, προκειμένου να προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ!

Διοικητική αναταραχή επικρατεί στον ΟΦΗ μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ο πρόεδρος της ομάδας, Φανούρης Βατσινάς, βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις του με τους άμεσους συνεργάτες του. Η απουσία των αντιπροέδρων Αντώνη Καράτζη και Γιάννη Πολεμαρχάκη από το γήπεδο το Σάββατο μόνο τυχαία δεν ήταν και δεν πέρασε απαρατήρητη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι με τους χειρισμούς του Φανούρη Βατσινά όσον αφορά στην πώληση του Τζόρβα και σήμερα έχει προγραμματιστεί κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο. Από το περιβάλλον τους διαρρέεται ότι θα ζητήσουν εξηγήσεις από τον πρόεδρο για ό,τι συμβαίνει στην ομάδα, ενώ αφήνουν ανοικτό και το ενδεχόμενο να παραιτηθούν αν δεν πάρουν πειστικές εξηγήσεις. Ένα σενάριο θέλει τους δύο άνδρες να αποχωρούν κι ένα άλλο να επιχειρούν μια νέα προσπάθεια με επιχειρηματίες από την Κρήτη προκειμένου να προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ!

Ο Αντώνης Καράτζης έχει δαπανήσει πάνω από 500.000 ευρώ και με δική του πρωτοβουλία μπήκαν στο Δ.Σ. η Φωτεινή Σαπουνάκη και ο Κώστας Γιαννουλάκης, οι οποίοι έφεραν στην ΠΑΕ από 80.000 ευρώ. Ο Γιάννης Πολεμαρχάκης έχει προσφέρει πάνω από 300.000 ευρώ και είναι χαρακτηριστικό ότι και οι δύο προσέφεραν στους παίκτες πριμ σε περίπτωση νίκης επί του ΠΑΟΚ ύψους 20.000 ευρώ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στα διοικητικά, με τον Φανούρη Βατσινά να νιώθει ανασφάλεια βλέποντας τους άμεσους συνεργάτες του να τον αμφισβητούν και τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν τη διοίκηση στην πρεμιέρα του Σαββάτου.

Στα αγωνιστικά, στην Αθήνα μετέβη ο Μάλαρτζ για να μαζέψει τα πράγματά του, ενώ οι Ρουμπάκης και Σφακιανάκης δεν μετείχαν προληπτικά στη χθεσινή προπόνηση. Στον Ταραλίδη, που αγωνίστηκε εμπύρετος, χορηγήθηκε αγωγή, ενώ οι έντονες ενοχλήσεις που είχε στο κεφάλι ο Πόποβιτς έδειξαν ότι δεν επρόκειτο για κάτι σοβαρό.

Βατσινάς: «Μπράβο, Ελίνι»

Tον Ελίνι Δημούτσο συνεχάρη ο πρόεδρος του ΟΦΗ για τη δήλωσή του ότι «ο ΟΦΗ έπαιζε έντεκα εναντίον όλων» στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ήταν χαρακτηριστική της αρνητικής εντύπωσης που προκάλεσε στις τάξεις των παικτών η στάση του κόσμου. «Μπράβο, Ελίνι, που μίλησες έτσι. Αυτό ήταν το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο. Μας στοίχισε όμως και η διαιτησία. Ωστόσο, δεν σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε», τους είπε στα αποδυτήρια. Από την πλευρά τους, οι παίκτες ήταν πολύ απογοητευμένοι από τις αντιδράσεις των οπαδών στο γήπεδο και έλεγαν μεταξύ τους ότι «δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα. Ήταν σαν να παίζαμε στην Τούμπα! Δεν γίνεται να αγωνιζόμαστε με τέτοια πίεση και άγχος. Μόνο μία νίκη θα είναι γιατρικό». Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι δύσκολο για τον ΟΦΗ, αφού μετά τη διακοπή λόγω των αγώνων τη Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, θα δώσει δύο εκτός έδρας αγώνες με Ηρακλή και Πανιώνιο, αντίστοιχα.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x