Η τετράδα και η κατάκτηση του Κυπέλλου Hellas Online είναι οι φετινοί στόχοι του Άρη σύμφωνα με τον Χαβιέ Χαβίτο. Ο 25χρονος Ισπανός επιθετικός ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Λεβαδειακού, μιλώντας τη Δευτέρα στο «Αθλητικό Metrpolis», αναφέρθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς, στον κόσμο της ομάδας, ενώ όπως τόνισε δεν πιστεύει πως ήταν ο «ηγέτης» της κυριακάτικης επικράτησης. «Δεν θεωρώ ηγετική φυσιογνωμία τον εαυτό μου στο χθεσινό ματς, αφού θα αδικήσω τους συμπαίκτες μου. Στόχος μας είναι το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και φυσικά η διεκδίκηση του κυπέλλου».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Τη θέλανε και οι παίκτες και ο κόσμος του Άρη, για να σβήσουμε την κακή εμφάνιση στην Κροατία. Παίξαμε έξυπνα στο δεύτερο ημίχρονο και ξεκλειδώσαμε κάποια σημεία της αντίπαλης άμυνας. Ίσως να αποκτήσαμε περισσότερη ταχύτητα και κινητικότητα. Σε ένα ομαδικό άθλημα, είναι δύσκολο να μιλάς για ηγέτες. Δεν θεωρώ ηγετική φυσιογνωμία τον εαυτό μου στο χθεσινό ματς, αφού θα αδικήσω τους συμπαίκτες μου. Αν δεν ήμουν εγώ, κάποιος άλλος θα σκόραρε το πρώτο γκολ. Δεν έκανα τίποτε παραπάνω από τη δουλειά μου. Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ, αυτό που έχει σημασία είναι να βοηθάνε οι αλλαγές μέσα στο παιχνίδι και να μπορεί η ομάδα να νικάει.
Η βοήθεια του κόσμου ήταν το αποφασιστικό σημείο, μας έδωσε φτερά και φτάσαμε στα γκολ. Ο κόσμος του Άρη βοηθάει την ομάδα 100%, ασχέτου προηγούμενου αποτελέσματος. Στόχος μας είναι το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος και φυσικά η διεκδίκηση του κυπέλλου».
Έφτασε ο Βιτόλο
Στο μεταξύ, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Βίκτορ Βίτολο. Ο 25χρονος Ισπανός χαφ αφού πρώτα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, αποτελώντας την τελευταία μεταγραφή του Άρη.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






