Stoiximan Super League

Λεκμπέλο αντι Πασσαλή στις ακαδημίες

Ο Πέτρος Πασσαλής υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Αυτή έγινε δεκτή από τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος επέλεξε για αντικαταστάτη του έναν άλλο πρώην ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων». Ο λόγος για τον Άρτουρ Λεκμπέλο, τον Αλβανό πρώην αμυντικό, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα τη δεκαετία του 1990. Ο Αρτούρ Λεκμπέλο, που έχει πτυχίο γυμναστή και έχει εργαστεί ως προπονητής, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1966 και σταμάτησε την ενεργό δράση το 1999. Στον Αρη αγωνίστηκε τις περιόδους 1991-1997 έχοντας στο ενεργητικό του 187 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής και 4 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Πέτρος Πασσαλής υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του υπεύθυνου των ακαδημιών της ΠΑΕ Άρης επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Αυτή έγινε δεκτή από τον Λάμπρο Σκόρδα, ο οποίος επέλεξε για αντικαταστάτη του έναν άλλο πρώην ποδοσφαιριστή των «κιτρίνων». Ο λόγος για τον Άρτουρ Λεκμπέλο, τον Αλβανό πρώην αμυντικό, που είχε αγωνιστεί στην ομάδα τη δεκαετία του 1990. Ο Αρτούρ Λεκμπέλο, που έχει πτυχίο γυμναστή και έχει εργαστεί ως προπονητής, γεννήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 1966 και σταμάτησε την ενεργό δράση το 1999. Στον Αρη αγωνίστηκε τις περιόδους 1991-1997 έχοντας στο ενεργητικό του 187 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής και 4 στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Με αρκετά προβλήματα η προπόνηση.

Έκτός για 40 μέρες ο Σιστόν

Δεν γλύτωσε το νυστέρι τελικά ο Φελίπε Σιστόν. Ο Βραζιλιάνος άσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρούσε και αναπόφευκτα οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Ο χρόνος επανόδου του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται σε 40 ημέρες.

«Μέλι» Οκκά για Βιτόλο

Με τα καλύτερα λόγια για την αξία του Βιτόλο, τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος του Άρη, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Γιάννης Οκκάς. Ο φορ της Ομόνοιας, που έχει αγωνιστεί σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, υπήρξε συμπαίκτης με τον Ισπανό μέσο στη Θέλτα. «Ο Βιτόλο είναι ένας ποδοσφαιριστής εργάτης. Θα διανύει πάρα πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο. Είναι ένας ανασταλτικός μέσος, που στην Ελλάδα χαρακτηρίζουμε χαμάλη. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι το πάθος. Έχει στοιχεία εξωγηπεδικά, που τον κάνουν εξαιρετικό επαγγελματία. Προσεκτικός με τη διατροφή του, δουλεύει πάρα πολύ μόνος του, πέρα από το χρόνο προπόνησης με την ομάδα. Το μόνο που μένει είναι να τον δούμε πως θα προσαρμοστεί στο ελληνικό κλίμα. Πιστεύω ότι θα το πετύχει γρήγορα, με τους άλλους Λατινόφωνους που υπάρχουν στην ομάδα του Άρη. Έχει τεράστιες εμπειρίες από την Primera Division. Όταν με ρώτησε, του έδωσα να καταλάβει ότι θα έρθει σε ένα δυνατό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x