Stoiximan Super League

Διαπίστωση ετοιμότητας

Την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει ο Κίκε Ερνάντεθ στο σημερινό φιλικό του Άρη με τη Βέροια (19:00, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νάουσας). Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ως… φάρμακο για τους «κίτρινους», καθώς βλέπει τους τραυματίες να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες εβδομάδες και να επανέρχονται στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ανησύχησαν με Ζεντίλ, Κέλεμεν οι Θεσσαλονικείς. Την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την υπόθεση του Αμορόζο περιμένουν οι διοικούντες.

Την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει ο Κίκε Ερνάντεθ στο σημερινό φιλικό του Άρη με τη Βέροια (19:00, θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νάουσας). Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λειτουργεί ως… φάρμακο για τους «κίτρινους», καθώς βλέπει τους τραυματίες να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες εβδομάδες και να επανέρχονται στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Ο τεχνικός των Θεσσαλονικέων θα χρησιμοποιήσει παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς είτε από αγωνιστική απραξία, μια και προτίθεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στους τρεις επίσημους αγώνες. Την παράσταση στον αγώνα θα «κλέψει» ο Βιτόλο, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου και αναμένεται να αγωνιστεί για λίγα λεπτά. Χρόνο συμμετοχής θα πάρει και ο Ρομπέρτο Μπατιόν, που έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση και έχει τεθεί στη διάθεση του Ερνάντεθ, αλλά και οι Σηφάκης, Φελίπε, Παπάζογλου, Ντελόρτε και Καράμπελας.

Ανησύχησαν με Ζεντίλ, Κέλεμεν

Με προβλήματα τελείωσε η χθεσινή προπόνηση των παικτών του Άρη. Ο Ερνάντεθ είδε τους Τιάγκο Ζεντίλ και Μάριαν Κέλεμεν να μην μπορούν να βγάλουν όλο το πρόγραμμα, οπότε και τίθενται αυτομάτως εκτός για το αυριανό φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια. Ο Ζεντίλ αισθάνθηκε πόνους στη δεξιά οσφυική χώρα και ο Κέλεμεν υπέστη τράβηγμα στον δικέφαλο, που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός προπονήσεων για δυο μέρες. Απόντες από τη σημερινή αναμέτρηση θα είναι και οι επίσης τραυματίες Λέμπο, Καρατζιοβαλής και Σιστόν.

Εν αναμονή της απόφασης

Την απόφαση της Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ για την υπόθεση του Αμορόζο περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η απόφαση θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα. Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και πριν από λίγες μέρες ενημερώθηκαν ότι η FIFA ζήτησε τον φάκελο της υπόθεσης. Να υπενθυμίσουμε ότι στην παγκόσμια ομοσπονδία έχει προσφύγει ο Αμορόζο, διεκδικώντας τους τρεις μισθούς που του χρωστά ο Αρης, όπως και το υπόλοιπο του συμβολαίου του για τη σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x