Stoiximan Super League

Ξεκίνησε ο «Γολγοθάς»…

Σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα δύο ερχόμενα ματς με Πανθρακικό (13/9) και Ίντερ (16/9). Όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις των «πρασίνων». Δύσκολο πρόγραμμα αυτό που ακολουθεί και ο Χενκ Τεν Κάτε θα προσπαθήσει μέχρι τελευταία στιγμή να παρουσιάσει όσο πιο έτοιμους γίνεται τους παίκτες του. Θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα του πρωταθλήματος διεκδικεί ο Χριστοδουλόπουλος. Σχεδόν σίγουρος ο Μάτος. Φιλικό των Νέων με τους αντίστοιχους της Ίντερ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Δευτέρα. «Ικανοποιημένος με τη χρονιά μου στον ΠΑΟ», ο Ζοσέ Πεσέιρο.

Σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα δύο ερχόμενα ματς με Πανθρακικό (13/9) και Ίντερ (16/9). Όλοι οι διεθνείς επέστρεψαν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις των «πρασίνων». Δύσκολο πρόγραμμα αυτό που ακολουθεί και ο Χενκ Τεν Κάτε θα προσπαθήσει μέχρι τελευταία στιγμή να παρουσιάσει όσο πιο έτοιμους γίνεται τους παίκτες του. Θέση στην ενδεκάδα για τον αγώνα του πρωταθλήματος διεκδικεί ο Χριστοδουλόπουλος. Σχεδόν σίγουρος ο Μάτος. Φιλικό των Νέων με τους αντίστοιχους της Ίντερ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τη Δευτέρα. «Ικανοποιημένος με τη χρονιά μου στον ΠΑΟ», δήλωσε ο Ζοσέ Πεσέιρο.

Ξεκίνησε η προετοιμασία…

Όλη αυτή τη βδομάδα η Παιανία ήταν… έρημη. Δέκα παίκτες, εκ των οποίων οι Λεοντίου και Ρουκάβινα που ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα, επωμίσθηκαν όλο το βάρος της προετοιμασίας για τα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ίντερ. Όσο και αν προσπάθησε ο Τεν Κάτε, είναι λογικό πως δεν ήταν σε θέση να… απλώσει τις σκέψεις του και να δουλέψει πάνω σε αυτές όπως θα ήθελε…

Την Πέμπτη (10/9), όμως, οι προπονητικές εγκαταστάσεις γέμισαν και πάλι. Πέραν του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος επέστρεψε πριν δύο μέρες από τις υποχρεώσεις της Βραζιλίας, όλοι οι υπόλοιποι γύρισαν στις προπονήσεις σήμερα. Εκείνοι που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες έκαναν αποθεραπεία (Καραγκούνης, Ίβανσιτς και Νίλσον), ενώ οι υπόλοιποι επιδόθηκαν σε δίτερμα διάρκειας 80 λεπτών .

Μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο κλιμάκιου της ΟΥΕΦΑ για το ντόπινγκ εξετάστηκαν οι Ρουκάβινα, Γκούμας, Σόουζα, Τζόρβας, Γκάμπριελ, Σιόντης, Σάμιος, Ίβανσιτς, Νίλσον και Χριστοδουλόπουλος.

* Ο Μάντζιος πήρε εξιτήριο σε περίπου 4 εβδομάδες θα είναι σε θέση να επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Με διαφορετικές ενδεκάδες

Με δεδομένο ότι πολλοί από τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι διεθνείς, και είναι ήδη επιβαρυμένοι αγωνιστικά, θεωρείται βέβαιο ότι ο Τεν Κάτε δεν θα τους φορτώσει με άλλα δύο 90λεπτα. Ο Ολλανδός τεχνικός θα προσπαθήσει να μοιράσει το χρόνο, έτσι ώστε και τα αποτελέσματα να έρθουν, αλλά και οι ισορροπίες να διατηρηθούν. Συνεπώς, το σχήμα που θα παίξει κόντρα στον Πανθρακικό μάλλον δεν θα μοιάζει με αυτό που θα δούμε κόντρα στους «νερατζούρι» την Τρίτη. Κόντρα στους "πράσινους" της Κομοτηνής, την πόρτα της ενδεκάδας χτυπούν τόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που τα πήγε καλά με την Εθνική Ελπίδων, όσο και ο Μαρσέλο Μάτος, που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αλλαγές θα υπάρξουν και στην άμυνα. Πολύ πιθανό είναι να δούμε τον Γιάννη Γκούμα δίπλα σε Βύντρα ή Σαριέγκι και τον Γκάμπριελ (μπορεί και τον Νίλσον) σε ρόλο δεξιού μπακ στη θέση του Μουν.

Επιστρέφουμε στη Λεωφόρο και παίζουμε μπάλα για «το Χαμόγελο του παιδιού»!

Με αυτή τη φάση τιτλοφορείται η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, σχετικά με το φιλικό που θα δώσει η ομάδα Νέων του «τριφυλλιού» με τους αντίστοιχους της Ίντερ για τον εορτασμό των 100 χρόνων της ομάδας στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ομάδες νέων Παναθηναϊκού και Inter γιορτάζουν τα 100 χρόνια των δύο συλλόγων στη Λεωφόρο σ' έναν φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Επειδή ποδόσφαιρο σημαίνει κοινωνική προσφορά, τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου στις 18:15 το απόγευμα οι ομάδες νέων Παναθηναϊκού και Inter θα δώσουν φιλικό αγώνα στο γήπεδο "Απ. Νικολαΐδης", με τα έσοδα από τις εισπράξεις να διατίθενται στο "Χαμόγελο του Παιδιού".

Παναγιώτης Σεμερτζίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x