Καθοριστική θεωρείται η σημερινή ημέρα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Όπως έγινε γνωστό, ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση, ώστε να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους». Το πρωί θα δώσουν το «παρών» οι Μουσλίμοβιτς, Χαλκιάς και Βιεϊρίνια. Το απόγευμα αναμένεται και ο Κοντρέρας, ο οποίος έπαιξε 15 λεπτά στον θρίαμβο (4-0) της Χιλής επί της Κολομβίας. Αν όλοι παρουσιαστούν καλά, η 11άδα δεν θα έχει περισσότερες από δύο αλλαγές, σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στον ΟΦΗ.
Νέες φήμες για ΠΑΟΚ
Η φήμη ότι Άγγλοι επιχειρηματίες εξετάζουν την περίπτωση να ασχοληθούν ενεργά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών τού «Δικεφάλου», έχει κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο σενάριο είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη. Φυσικά, σε τέτοιες περιπτώσεις, η αύξηση κεφαλαίου είναι ανοιχτή. Οποιος θέλει να καλύψει τη συγκεκριμένη αύξηση, μπορεί να το πράξει. Μόνο τότε θα αποκτήσουν ενδιαφέρον όλα αυτά.
Νέες χορηγίες
Στους 23 φθάνουν πλέον οι χορηγοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χθες ανακοινώθηκαν οι συνεργασίες με τις εταιρείες Energy Drink Hellas, Expert και Drive S.A. Πρόκειται για ανανεώσεις συνεργασιών που υπήρχαν και πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον τέσσερις κύριους χορηγούς (ΔΕΠΑ, ΔΕΛΤΑ, Molto, Puma), επτά επίσημους χορηγούς και άλλους 12 απλούς. Τα έσοδα βέβαια σε σχέση με πέρυσι είναι ήδη πολλά περισσότερα.
• Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Θόδωρου Ζαγοράκη με τον Κώστα Πηλαδάκη.
• Μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τα κοστούμια που θα φορούν στις αποστολές και τα οποία, γι' ακόμη μία φορά, είναι προσφορά του οίκου BITSIANI.
• Από χθες το βράδυ οριστικοποιήθηκε ότι ο Πανθρακικός δεν δίνει εισιτήρια για το επόμενο παιχνίδι της Κομοτηνής.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






