Stoiximan Super League

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1¨(ΤΕΛΙΚΌ)

,

90+4 Λήξη αναμέτρησης.

90+4 Ο Αγκάλι μπήκε στην περιοχή γύρισε την μπάλα, αλλά ο Νικοπολίδης μπλόκαρε κρατώντας το μηδέν για την εστία του.

90+3 Κίτρινη κάρτα: Τοροσίδης.

84' Δυνατό σουτ του Γκαλέτι μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

83' Ο Στολτίδης γύρισε την μπάλα στον Λέτο από τα αριστερά ο Αργεντινός έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Λυμπερόπουλος έδιωξε.

79' Αλλαγή: Ο Όσκαρ στη θέση του Ντιόγκο.

77΄Αλλαγή: Ο Πόι στη θέση του Γκρζέλακ.

72' ΓΚΟΛ! 0-1. Ο Γκαλέτι σέντραρε από τα δεξιά και ο Ντιόγκο με κεφαλιά και εκμεταλλευόμενος την ασυνεννοησία της άμυνας της Ξάνθης έκανε το 1-0.

69' Ο Παππάς πέρασε κάθετη στον Αγκάλι ο οποίος μπήκε στην περιοχή δοκίμασε και το σουτ, αλλά ο Ζεβλάκοφ πρόλαβε να βάλει την κόντρα και να διώξει σε κόρνερ.

68' Ωραία προσπάθεια και σουτ του Σουάνη ο Νικοπολίδης μπλόκαρε σταθερά.

65' Αλλαγή: Ο Παππάς στη θέση του Μασιέλ.

60' Η μπάλα στρώθηκε στον Μπελούτσι ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

59΄Κίτρινη κάρτα: Ντιόγκο

57΄Κίτρινη κάρτα: Σουάνης

55' Αλλαγή: Ο Τοροσίδης στη θέση του Πάντου.

48' Κίτρινη κάρτα: Φλίσκας

46' Αλλαγή: Ο Λυμπερόπουλος στη θέση του Γκσπούρνινγκ .

46' Αλλαγή: Ο Στολτίδης στη θέση του Κοβάσεβιτς

46' Έναρξη δεύτερου μέρους.

45' Λήξη πρώτου ημιχρόνου.

45' Ντιόγκο και Λέτο έπαιξαν το ένα-δυο ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Γκσπούρνινγκ πρόλαβε να μπλοκάρει την μπάλα.

39' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαλέτι η μπάλα ψηλά αουτ.

33' Ο Λέτο έδωσε στον Κοβάσεβιτς, ο Σέρβος έκανε και το σουτ από πλάγια θέση, αλλά η μπάλα πέρασε μακριά άουτ.

27΄ Ατομική προσπάθεια και σουτ εκτός περιοχής του Σουάνη ο Νικοπολίδης μπλόκαρε.

22' Μακρινό σουτ του Ταϊντέρ, η μπάλα πέρασε άουτ.

18' Κίτρινη κάρτα: Τζιωρτζιόπουλος.

11' Ο Μασιέλ έκανε μια κούρσα από τα αριστερά έκοψε και την μπάλα, αλλά ο Νικοπολίδης πρόλαβε τον Αγκάλι πριν ο τελευταίος γίνει επικίνδυνος.

7' Ο Γκρζέλακ σέντραρε ο Σουάνης αρχικά δεν μπορεσε να βρει την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Αγκάλι, ο οποίος από κοντά αστόχησε.

5' Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά.

1' 'Εναρξη αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις:


ΞΑΝΘΗ (Κατρακυλάκης): Γκσπούρνινγκ, Φλίσκας, Βάλλας, Ζουέλα, Τζιωρτζιόπουλος, Λορεφισε, Μασιέλ, Γκρζέλακ, Σουάνης, Ταϊντερ, Αγκάλι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βαλβέρδε):Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Λεονάρντο, Ντουντού, Μπελούτσι, Λέτο, Γκαλέτι, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς


Γήπεδο: «Πηγάδια»

Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας), Βοηθοί: Μποζατζίδης (Θεσ/νίκης), Ευθυμιάδης (Πιερίας)

Πριν το ματς


ΞΑΝΘΗ: Μοναδική απουσία ο Παπαδημητρίου

Για τη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ θα «παλέψει» το απόγευμα του Σαββάτου (16:45) η Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια κόντρα στον Ολυμπιακό, σε μια προσπάθεια που δεν θα συμβάλει ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Το κενό του έμπειρου αμυντικού ο οποίος όπως είναι γνωστό ταλαιπωρείται από κάταγμα στον ώμο, θα κληθεί να καλύψει ο Κώστας Φλίσκας. Θέση στην ενδεκάδα θα διεκδικούν οι Μασιέλ και Πόι.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν φανεί μέχρι τώρα απ’ τις προπονήσεις σ' ένα σύστημα 4-4-2, ο Γκσπούρνινγκ θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα απ’ τα αριστερά προς τα δεξιά θα βρεθούν οι Τζιωτρζόπουλος, Βάλλας, Ζουέλα, Φλίσκας, στον άξονα θα είναι οι Ταϊντέρ και Λορεφίσε (σ.σ. προτιμάται απ’ τον Ντοριβάλ, καθώς μαρκάρει περισσότερο), αριστερά ο Γκρζέλακ, τη δεξιά πλευρά έχει περισσότερες πιθανότητες να καλύψει ο Μασιέλ, ενώ Αγκάλι και Παππάς θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο των Ακριτών. Πάντως ο «βραχύσωμος» Έλληνας επιθετικός αναμένεται να έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης της Παρασκευής με την οποία ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία για τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ο Στέλλιος Κατρακυλάκης ανακοίνωσε την αποστολή.

Η αποστολή της «βασίλισσας» της Θράκης αποτελείται από τους: Λυμπερόπουλος, Γκσπούρνιγκ, Ζουέλα, Κωστούλας, Σταθάκης, Βάλλας, Τζιωρτζόπουλος, Αβεντάνο, Φλίσκας, Λορεφίσε, Κιντάνα, Ριζογιάννης, Ντοριβάλ, Γκρζέλακ, Μίτου, Μαρσέλο, Ταιντέρ, Πόι, Λαμπριάκος, Παππάς, Μασιέλ, Αγκάλι, Βάλνερ και Σουάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Για το «διπλό» στα Πηγάδια

Στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε τον Λουτσιάνο Γκαλέτι να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς κανένα πρόβλημα και έτσι θα τον έχει στη διάθεσή του. Όσον αφορά τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί με ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο 44χρονος τεχνικός ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, από την οποία λείπουν οι Ντομί και Μήτρογλου. Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα πάνε στην Ξάνθη είναι οι: Νικοπολίδης, Κόβατς, Πάντος, Τοροσίδης, Αντζας, Ζεβλάκοφ, Α. Παπαδόπουλος, Λεονάρντο, Ρ. Μπράβο, Πατσατζόγλου, Στολτίδης, Ντουντού, Όσκαρ, Λέτο, Ντιόγκο, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι και Γκαλέτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x