Με χαλαρή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ιωνικός την προετοιμασία του για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο συγκεκριμένος αγώνας δεν έχει μεν βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Νικαιώτες, όμως οι «κυανόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη για πολλούς και διάφορους λόγους.
Οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δεν μπορούν να ξεχάσουν τη συμπεριφορά των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της κρητικής ομάδας σε δύο περιπτώσεις, όταν οι Πειραιώτες κινδύνευαν και οι Κρητικοί, όντες αδιάφοροι, τους έστειλαν στη δεύτερη Εθνική κατηγορία την πρώτη και στα μπαράζ τη δεύτερη, όπου κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Η διοίκηση της ομάδας ζήτησε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ Μάκη Γερμανάκο να βρεθεί στο γήπεδο και τους διαιτητές που σφυρίζουν την αναμέτρηση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.
Εν τω μεταξύ, στην αποστολή που ανακοινώθηκε από τον Βαγγέλη Βλάχο δε συμμετέχουν οι τραυματίες Κινγκ και Μπεκιάι, όπως και οι τιμωρημένοι Μακόρ και Τσιμπλίδης. Στην αποστολή συμμετέχουν οι Σιημητράς, Καντιμοίρης, Οφρυδόπουλος, Πουλόπουλος, Μάγγος, Κοϊμπρα, Ζίφκοβιτς, Βουρεξάκης, Γκούτμαν, Λετιέρι, Γαβριλόπουλος, Ρόκας, Κοτίτσας, Ισά, Ντα Κόστα, Ουκάρ, Σαχινίδης και Νατσούρας.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






