Stoiximan Super League

Ο Παναθηναϊκός στο μικροσκόπιο

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περνάνε απο το «μικροσκόπιο» για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με την Ίντερ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού περνάνε απο το «μικροσκόπιο» για την εμφάνισή τους στο παιχνίδι με την Ίντερ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γκαλίνοβιτς: Ο Κροάτης όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε. Στη φάση του γκολ δεν φέρει καμία ευθύνη.

Νίλσον: Κράτησε τη θέση του στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δοκίμασε λίγες φορές να περάσει στην επίθεση.

Βύντρα: Αρκετά καλός. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ήταν συγκεντρωμένος και προσπάθησε να καλύψει κενά στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Γκούμας: Στο 1ο ημίχρονο θα μπορούσε να έχει καλύτερες τοποθετήσεις. Φανερά καλύτερος στο β’ ημίχρονο. Βγήκε αρκετές φορές πρώτος στη μπάλα.

Σιμάο: Δεν είχε καλές τοποθετήσεις. Στη φάση του γκολ, ο Ιμπραήμοβιτς τον κέρδισε κατά κράτος.

Μάτος: Έτρεξε πάρα πολύ στη μεσαία γραμμή. Προσπάθησε να καλύψει τα κενά στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Στον επιθετικό τομέα δεν πήρε πρωτοβουλίες.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Στον ανασταλτικό τομέα ο βραζιλιάνος θα μπορούσε να είχε προσφέρει περισσότερα. Επιθετικά ήταν καλός, με σωστές μεταβιβάσεις και με συμμετοχή στην καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού.

Μουν: Από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αμυντικά είχε σωστές τοποθετήσεις. Επιθετικά ήταν πολύ καλός. Προσπάθησε να δημιουργήσει ρήγματα από την δεξιά πλευρά, είχε και ένα έξυπνο σουτ το οποίο χτύπησε στο δοκάρι.

Καραγκούνης: Αγωνίστηκε για 35’ λεπτά. Στο διάστημα αυτό, ήταν καλός και προσπάθησε να ‘’σπάσει’’ την άμυνα των Ιταλών.

Κλέιτον: Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Είχε διάθεση και προσπάθησε να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Ίντερ.

Ίβανσιτς: Συμπαραστάτης του Κλέιτον. Ο Αυστριακός απείλησε τις περισσότερες φορές από στημένες φάσεις.

Σαλπιγγίδης: Αρκετά κινητικός στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Ποτέ όμως δεν μπόρεσε να βρεθεί σε θέση για να απειλήσει τον Σέζαρ.

Χριστοδουλόπουλος: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά. Παρόλα αυτά είχε ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο ο Σέζαρ δυσκολεύτηκε να αποκρούσει.

Σόουζα: Αγωνίστηκε για λίγα λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x