Stoiximan Super League

Μαρκές: «Έκανα λάθος»

Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μαρκές ενώπιον των συμπαικτών του. «Έκανα λάθος και θέλω να με συγχωρήσετε», είπε ο 23χρονος. Δέχθηκαν τη συγγνώμη οι παίκτες του Ηρακλή, όμως του τόνισαν πως δεν πρέπει να ξαναφερθεί με τέτοιον τρόπο. Ακόμη 10 στρέμματα χρειάζεται στη Μίκρα ο "Γηραιός", για να χτίσει το νέο του γήπεδο. Τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ετοιμάζει να ξεκινήσει ως βασικό με την ΑΕΚ ο Άνχελ Πεντράθα.

Μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, εμφανίστηκε ο Φερνάντο Μαρκές ενώπιον των συμπαικτών του. «Έκανα λάθος και θέλω να με συγχωρήσετε», είπε ο 23χρονος. Δέχθηκαν τη συγγνώμη οι παίκτες του Ηρακλή, όμως του τόνισαν πως δεν πρέπει να ξαναφερθεί με τέτοιον τρόπο. Ακόμη 10 στρέμματα χρειάζονται στη Μίκρα, για να χτίσει ο "Γηραιός" το νέο του γήπεδο. Τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ετοιμάζει να ξεκινήσει ως βασικό με την ΑΕΚ ο Άνχελ Πεντράθα.

Δεκτή, αλλά…

Συγγνώμη από τους συμπαίκτες του ζήτησε στη χθεσινή προπόνηση ο Φερνάντο Μαρκές, για τη συμπεριφορά του πριν από το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Ο Ισπανός, μόλις έμαθε πως δεν βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα, έφυγε από το γήπεδο. Στη συζήτηση δεν ήταν παρών ο Άνχελ Πεντράθα, διότι έμεινε ικανοποιημένος από το βαρύ πρόστιμο που του επέβαλε η διοίκηση. «Έκανα λάθος και θέλω να με συγχωρήσετε», είπε ο Ισπανός αρχικά και συνέχισε λέγοντας: «Θέλω να γυρίσω ξανά στην ομάδα και θα ήθελα να δεχτείτε τη συγγνώμη μου».

Οι συμπαίκτες του δέχθηκαν τη συγγνώμη, όμως του τόνισαν πως πρέπει να έχει σταθερή συμπεριφορά και να μην κάνει συνεχόμενα λάθη, καθώς αυτή είναι η δεύτερη φορά που ζητάει συγχώρεση. «Δεν είμαστε εμείς οι αρμόδιοι να σε δεχτούμε πίσω. Αυτό το αποφασίζουν η διοίκηση και ο προπονητής», ήταν μία από τις τελευταίες κουβέντες των παικτών του Ηρακλή προς τον Φερνάντο Μαρκές.

Χρειάζονται 10 στρέμματα ακόμα

Τα 57 στρέμματα που έχει στη διάθεσή του ο Ηρακλής στη Μίκρα δεν είναι αρκετά για την κατασκευή του νέου γηπέδου του. Χρειάζονται ακόμη δέκα. Αυτή η έκταση κρίνεται απαραίτητη για τη δημιουργία χώρου στάθμευσης αλλά κυρίως για την αύξηση της δομήσιμης έκτασης. Γήπεδο μπορεί να χτιστεί και χωρίς τα 10 επιπλέον στρέμματα, στη Μίκρα και πάλι. Όμως, θα είναι άλλων προδιαγραφών και δυνατοτήτων. Με αυτά τα δεδομένα, μπορεί να επηρεαστούν και οι κατασκευαστές που θα ενδιαφερθούν να επενδύσουν στην ανέγερσή του.

Στη Μίκρα το δημόσιο διαθέτει αρκετά στρέμματα και το πρόβλημα μπορεί να λυθεί με μια υπογραφή του υπουργού ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά. Αν γίνει αυτό, το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 2-3 χρόνια, διότι το πλάνο είναι έτοιμο. Ενήμερος από προχθές για την υπάρχουσα κατάσταση είναι και ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης. Σε λίγο καιρό θα ενημερωθεί και ο Γιώργος Σουφλιάς, όταν συναντηθεί με την πλευρά του Ηρακλή. Από την ΠΑΕ, παρών θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ενώ από τον Ερασιτέχνη οι κ.κ. Αδαμίδης, Αρταβάνης και Τριανταφύλλου.

Ετοιμάζει τον Κωνσταντίνου

Βασικό σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Μιχάλη Κωνσταντίνου στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή ο Άνχελ Πεντράθα. Ο Ισπανός τεχνικός θα αφήσει το 4-3-3 και θα προτιμήσει το 4-4-2, με τον Κύπριο να έχει ως παρτενέρ του έναν εκ των Γιάντση και Αγρίτη.

Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x