Ειδικός όρος υπάρχει στο συμβόλαιο του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, σύμφωνα με τον οποίο ο παίκτης μπορεί να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για οποιον σύλλογο επιθυμεί, αν καταβληθούν 5 εκατ. ευρώ στον «Δικέφαλο του Βορρά». Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό, αφού αν η ΠΑΕ βάλει τόσα χρήματα στα ταμεία της μπορεί να κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Εκτός αυτού, ο Βόσνιος επιθετικός θα πάρει συνολικά 2.170.000 ευρώ σε 19 δόσεις για τρία χρόνια. Η πρώτη δόση καταβλήθηκε στις 20 Αυγούστου και ήταν ύψους 253.807 ευρώ και η τελευταία (19η), την οποία θα πάρει λίγο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του, θα είναι ύψους 126.903 ευρώ. Να σημειωθεί ότι αν οι Θεσσαλονικείς καταφέρουν να βγουν στο Champions League, τότε ο 27χρονος άσος θα πάρει 200.000 ευρώ, ενώ για το Κύπελλο UEFA το πριμ είναι 150.000 ευρώ.
«Κοιτάει» μόνο το Κύπελλο UEFA
Για τη συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA της επόμενης περιόδου θα παλέψει, όπως λένε ο Φερνάντο Σάντος και οι παίκτες, ο ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Το τελευταίο διάστημα ακούστηκαν διάφορα για πιθανή κατάκτηση του τίτλου ή εξόδου στα προκριματικά του επόμενου Champions League, μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα. Παρόλα αυτά, όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» κρατούν κλειστά τα αυτιά τους, σε όσους τοποθετούν την ομάδα στο γκρουπ των διεκδικητών του πρωταθλήματος ή της συμμετοχής στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τα εισιτήρια με Άρη
Tην Τετάρτη θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου τα περίπου 9.500 εισιτήρια για το ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (21:15, Novasports1) με τον Άρη. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε ότι έχει καθορίσει αυξημένες τιμές για τα μεμονωμένα εισιτήρια για τα πιο σημαντικά και εμπορικά παιχνίδια του πρωταθλήματος. Όπως συνέβη με την ΑΕΚ, έτσι και στον αγώνα με τον Αρη οι τιμές θα παραμείνουν στα ίδια επίπεδα, δηλαδή στα πέταλα 20 και 25 ευρώ και στις υπόλοιπες θύρες 40, 60 και 80 ευρώ. Εντός της ημέρας θα γίνει γνωστή η ακριβής ώρα διάθεσης των εισιτηρίων.
Και πάλι ατομικό
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Μάρκος Αντόνιο. Την ίδια ώρα, ο Βραζιλιάνος αμυντικός υποβάλλεται σε θεραπεία, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρίσκεται στην αποστολή του αγώνα με τον Άρη, ακόμα κι αν επιστρέψει στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα. Υπενθυμίζεται ότι ο Λάμπρος Βαγγελής θα καθυστερήσει να επιστρέψει στη δράση.
Σύσκεψη στην Τούμπα
Συνάντηση με τη συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων είχε χθες ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Ποικιλίδης, για να τους μεταφέρει ότι η συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας πρέπει να είναι υποδειγματική απέναντι στον Άρη. Σήμερα στις 21:00 έχει προγραμματιστεί σύσκεψη των συνδέσμων στην Τούμπα.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






