Οι δοκιμές που έκανε ο Κίκε Ερνάντεθ στο χθεσινό φιλικό με την ομάδα Νεων, δείχνουν πως ο Ισπανός δεν είναι 100% σίγουρος ακόμη για το πώς θα παρατάξει τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας εναντίον στον ΠΑΟΚ. Στο πρώτο ημίχρονο εφάρμοσε το 4-4-2 και στο δεύτερο το 4-3-3. Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου μοιάζει ως πιο πιθανή, βάσει των παικτών που χρησιμοποίησε. Ο Κέλεμεν τερματοφύλακας, Νέτο δεξιά, Αουρέλιο αριστερά. Ρομπέρζ και Λέμπο στο κέντρο της άμυνας. Βιτόλο, Μπατιόν και Γκαρσία ήταν τα τρία αμυντικά χαφ (όπως και με τον Παναθηναϊκό). Στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ντελόρτε, με τους Χαβίτο, Κόκε να τον πλαισιώνουν. Ο Ρονάλντο προφυλάχθηκε, αφού έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς, αλλά θα δοκιμάσει να προπονηθεί σήμερα και εάν δεν νιώσει ενοχλήσεις, θα είναι αυτός ο παρτενέρ του Λέμπο και όχι ο Ρομπέρζ.
Κάποια στιγμή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Ζεντίλ και το σχήμα είχε την μορφή του δευτέρου ημιχρόνου με τον Παναθηναϊκό. Δηλαδή, ο Βραζιλιάνος αριστερά, στην επίθεση Ντελόρτε, Κόκε και τα αμυντικά χαφ από τρία έγιναν δύο. Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σηφάκης κάτω από τα δοκάρια. Από τα αριστερά προς τα δεξιά Βανγκελί, Γιάχιτς, Κουλουχέρης, Καράμπελας. Οι Πρίττας, Νεμπεγλέρας ήταν τα δύο αμυντικά χαφ. Φελίπε αριστερά και Κάλβο δεξιά. Βλόνταρτσικ και Παπάζογλου ήταν οι δύο της επίθεσης.
* Ένα ατύχημα με το αυτοκίνητό του, χωρίς να πάθει κάτι ο ίδιος, είχε ο Βιτόλο, το οποίο μάλλον οφείλεται στην ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αφού είχε βρέξει.
Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






