Stoiximan Super League

Πριμ από Βατσινά

Έξτρα πριμ στους παίκτες του ΟΦΗ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος (νίκη ή ισοπαλία) στον σημερινό (Novasports1, 19:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό υποσχέθηκε ο Φανούρης Βατσινάς. Ο πρόεδρος των Κρητικών προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, θέλοντας να δείξει ότι παραμένει το απόλυτο αφεντικό στον σύλλογο και ότι δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, παρά τα διαρκή χτυπήματα που δέχεται. Τους Πίτσο, Αρβανίτη και Γκάγκουλα, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, δεν υπολογίζει ο Φράντισεκ Στράκα για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Εξελίξεις από Δευτέρα σε διοικητικό επίπεδο.

Έξτρα πριμ στους παίκτες του ΟΦΗ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος (νίκη ή ισοπαλία) στον σημερινό (Novasports1, 19:00) αγώνα με τον Ολυμπιακό υποσχέθηκε ο Φανούρης Βατσινάς. Ο πρόεδρος των Κρητικών προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση, θέλοντας να δείξει ότι παραμένει το απόλυτο αφεντικό στον σύλλογο και ότι δεν έχει σκοπό να τα παρατήσει, παρά τα διαρκή χτυπήματα που δέχεται. Ο κ. Βατσινάς κάλεσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης τους αρχηγούς (Κουνενάκη, Ισά, Μπαρκαουάν, Ταραλίδη) και τους έκανε γνωστή την απόφασή του να δώσει πριμ 3.000 ευρώ σε κάθε παίκτη ξεχωριστά που θα αγωνιστεί και 1.500 ευρώ σε όσους είτε δεν αγωνιστούν είτε θα είναι εκτός αποστολής.

Το πλάνο του Στράκα

Τους Πίτσο, Αρβανίτη και Γκάγκουλα, οι οποίοι δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, δεν υπολογίζει ο Φράντισεκ Στράκα για το σημερινό ματς. Αντίθετα, ο Κώστας Σταυρακάκης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των Κρητικών, αφού δεν φαίνεται σοβαρό ένα πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί. Ο Τσέχος τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τους Μάλαρτζ (τερματοφύλακας), Σταυρακάκη (δεξί μπακ), Ισά, Μπαρκαουάν (κεντρικοί αμυντικοί), Μονιάκη (αριστερό μπακ), Κουνενάκη, Ταραλίδη (αμυντικός χαφ), Σφακιανάκη (πιο μπροστά), Δημούτσο (δεξί χαφ), Σίμιτς (αριστερό χαφ) και Εντόι (επιθετικός).

Εξελίξεις από Δευτέρα

Σε διοικητικό επίπεδο οι εξελίξεις μεταφέρονται στην επόμενη εβδομάδα, όταν θα οριστεί διοικητικό συμβούλιο για να γίνουν και τυπικά δεκτές οι παραιτήσεις των μελών που τις έχουν υποβάλει γραπτώς (Γ. Πολεμαρχάκης, Γ. Σφακιανάκης, Ζαχ. Μωραΐτης, Γ. Στεφανουδάκης). Παράλληλα, θα γίνουν γνωστοί και οι αντικαταστάτες τους βάσει των επιλογών του Φανούρη Βατσινά. Ενας εξ αυτών θα είναι ο επιχειρηματίας Μιχάλης Παπαδογιαννάκης από το Ρέθυμνο. Πάντως χθες υπήρχε μια έντονη φημολογία στο Ηράκλειο που θέλει τον πρώην μεγαλομέτοχο του Εργοτέλη Νίκο Τζώρτζογλου να εξετάζει το ενδεχόμενο αγοράς του ΟΦΗ, αλλά δεν είχε καμία βάση.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x