Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Κονσεϊσάο και Βαγγελή

Χωρίς τους Βιεϊρίνια, Κονσεϊσάο και Βαγγελή διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος, με εξαίρεση τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες, είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να μετέχουν κανονικά στην προπόνηση και καταστρώνει τα πλάνα του, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. ,δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς. Εν τω μεταξύ, με απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο "Δικέφαλος του Βορρά" στο παιχνίδι στο Παγκρήτιο θα φορά τη μαύρη εμφάνιση, προς τιμήν των φιλάθλων που «χάθηκαν στα Τέμπη, πριν από εννιά χρόνια.

Χωρίς τους Βιεϊρίνια, Κονσεϊσάο και Βαγγελή διεξήχθη η προπόνηση της Πέμπτης στον ΠΑΟΚ. Ο Φερνάντο Σάντος, με εξαίρεση τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες, είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να μετέχουν κανονικά στην προπόνηση και καταστρώνει τα πλάνα του, για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη. «Καλοί οι 10 βαθμοί, αλλά ήθελα το απόλυτο» ,δήλωσε ο Βλάνταν Ίβιτς. Εν τω μεταξύ, με απόφαση του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο "Δικέφαλος του Βορρά" στο παιχνίδι στο Παγκρήτιο θα φορά τη μαύρη εμφάνιση, προς τιμήν των φιλάθλων που «χάθηκαν στα Τέμπη, πριν από εννιά χρόνια.

Με τρεις απουσίες

Ασκήσεις τακτικής και βελτίωσης της προσωπικής τεχνικής σε σέντρες και σουτ, καθώς και οικογενειακό δίτερμα, περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης, για τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Από την προπόνηση απουσίαζε ο Βιεϊρίνια, ο οποίος πρέπει να παραμείνει σε ακινησία, όπως και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολουθεί και ο Λάμπρος Βαγγελής, με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Με τη μαύρη εμφάνιση

«Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής προς τους έξι αδικοχαμένους φιλάθλους της ομάδας μας, που πριν από εννιά χρόνια άφησαν την τελευταία πνοή στα Τέμπη, αποφάσισε, ενόψει του αγώνα Εργοτέλης – ΠΑΟΚ, η ποδοσφαιρική ομάδα να αγωνιστεί, φορώντας τη μαύρη εμφάνισή της, η οποία θα φέρει πάνω από το σήμα του συλλόγου την ημερομηνία 4/10/1999. Επίσης, γνωστοποιήθηκε προς τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Τέσσερις διεθνείς

Κλήσεις για τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα δέχτηκαν οι Κοντρέρας, Μουσλίμοβιτς, όπως και οι Αθανασιάδης, Γεωργίου που κλήθηκαν στην Εθνική Ελπίδων. Ο Χιλιανός αμυντικός κλήθηκε για τα παιχνίδια Ισημερινός - Χιλή (12/10) και Χιλή - Αργεντινή (15/10). Ο Βόσνιος επιθετικός κλήθηκε για τους αγώνες Τουρκία - Βοσνία/Ερζεγοβίνη (11/10) και Βοσνία/Ερζεγοβίνη. - Αρμενία (15/10), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Οι διεθνείς της Ελπίδων θα αγωνιστούν στη Σόφια εναντίον της Βουλγαρίας (11/10), σε φιλική αναμέτρηση.

Επιμέλεια: Γεράσιμος Μανωλίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x