Stoiximan Super League

ΚΕΡΚΥΡΑ: Περιμένουν τις εξελίξεις στα διοικητικά

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Κέρκυρας βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Καλογιάννης με τον πρώην γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Δάρα. Το "βάρος" στα διοικητικά ρίχνουν όλοι στο «στρατόπεδο των Φαιάκων» και ύστερα θα γίνουν κινήσεις για τα αγωνιστικά στην ομάδα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Κέρκυρας βρίσκεται ο πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Καλογιάννης με τον πρώην γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Δάρα. Το "βάρος" στα διοικητικά ρίχνουν όλοι στο «στρατόπεδο των Φαιάκων» και ύστερα θα γίνουν κινήσεις για τα αγωνιστικά στην ομάδα.

Οι συζητήσεις του προέδρου της ομάδας, Σπύρου Καλογιάννη με τον Χρήστο Δάρα, για την απόκτηση του πακέτου των μετοχών βαίνουν σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στη συμφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη Τρίτη άνθρωποι του πρώην γιατρού του Ολυμπιακού ελέγχουν τα λογιστικά βιβλία της Κέρκυρας, ώστε να διαπιστώσουν που βρίσκεται οικονομικά η ομάδα και αν συμφέρει η απόκτηση του πακέτου των μετοχών.

Προτεραιότητα στους ντόπιους

Στη Κέρκυρα θέλουν να δώσουν προτεραιότητα στους ντόπιους ποδοσφαιριστές για τη νέα σεζόν. Τα ονόματα που ακούγονται είναι ποδοσφαιριστές που έχουν περάσει από τους «Φαίακες», αλλά δεν μπόρεσαν να εδραιωθούν στη βασική ομάδα. Την ευκαιρία να τους επαναφέρουν στο δυναμικό τους θέλουν στη Κέρκυρα.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι ο Τάσος Παπάς, πρωταθλητής στο περιφερειακό με την ΑΕ Γιάννενα στο 5ο όμιλο και ο Νίκος Ανδριώτης, πρωταθλητής με τον Διαγόρα Ρόδου στον 9ο όμιλο. Επίσης, ο Γρηγόρης Στρατηγός, που παίζει στη ντόπια ΑΕ Φαιάκων, που κατέκτησε τη 5η θέση στο 5ο όμιλο και τέλος ο Φάνης Βούκης, που έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Καλλιθέας, αλλά αγωνίζεται με την ομάδα νέων.

Καμία μεταγραφική κίνηση δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί, πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του διοικητικού.

Το τελευταίο παιχνίδι

Ο εντός έδρας αγώνας με τη Χαλκηδόνα θα είναι ο τελευταίος που θα δώσουν οι «Φαίακες» στην Α’ Εθνική και δεν έχει ακουστεί ακόμα κάποια σκέψη για «φιέστα», όπως πραγματοποίησε ο Εργοτέλης τη προηγούμενη αγωνιστική. Πάντως, το παιχνίδι με τη Χαλκηδόνα αναμένεται να έχει γιορτινό χαρακτήρα.

Οι παίκτες της Κέρκυρας τη Τρίτη επιστρέφουν στις προπονήσεις, ύστερα από το διήμερο ρεπό που τους είχε δοθεί.

Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x