Η ήττα του Πανιωνίου απ’ τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή σίγουρα απογοήτευσε τόσο τους ιθύνοντες του συλλόγου, όσο και τον κόσμο της ομάδας, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας, δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανασυγκρότηση. Τη Δευτέρα όλοι όσοι αγωνίστηκαν την Κυριακή έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά το μεσημέρι. Απ’ το πρόγραμμα απουσίασε ο Ματίας Λάνγκαμπ ο οποίος δεν αισθανόταν καλά, αλλά και ο Δημήτρης Κοιλιάρας που αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις την Τετάρτη.
Απ’ τη μεριά του ο Σεκού Μπερτέ θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις την Πέμπτη και πιθανών να επιστρέψει σε ρυθμούς προπόνησης από την επόμενη εβδομάδα. Τέλος ο Φαμπιάν Εστογιάνοφ συμμετείχε στο πρώτο ημίχρονο του προπονητικού διτέρματος ανεβάζοντας έτσι ρυθμούς.
* Διήμερο ρεπό δόθηκε στους «κυανέρυθρους» που αγωνίστηκαν στην Κομοτηνή, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν το πρωί της Τετάρτης στο Κορωπί.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






