Stoiximan Super League

Τέλος ο «Παπ» κι επίσημα

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την «κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ολοκληρώθηκαν και σήμερα οι περισσότεροι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού θα τεθούν στη διάθεση του Τεν Κάτε. Δύο ημέρες έχει στη διάθεσή του ο Ολλανδός, ώστε να προετοιμάσει την ομάδα για το κυριακάτικο ντέρμπι της Τούμπας. Μικρή επιβάρυνση για τους Έλληνες διεθνείς, δύσκολα θα παίξει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Φήμες για τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Τονέλ.

Παρελθόν και τυπικά αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την «κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του». Το συμβόλαιο του παίκτη έληγε το καλοκαίρι. Η συμφωνία για το διαζύγιο είχε ουσιαστικά επέλθει από χθες, μετά από συνάντηση που είχε ο 27χρονος επιθετικός με τον Κώστα Αντωνίου, παρουσία και του μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο. Ο «Παπ» λέγεται πως δεσμεύτηκε να μη μεταγραφεί σε ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος ως το καλοκαίρι, λέγοντας ότι πρόθεσή του είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Γεμίζει η Παιανία

Οι υποχρεώσεις των παικτών που συμμετείχαν στις Εθνικές ομάδες ολοκληρώθηκαν και σήμερα αναμένεται η επιστροφή τους στην Παιανία, ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τεν Κάτε. Εξαίρεση αποτελούν οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Μπράις Μουν, οι οποίοι θα επιστρέψουν αύριο, και αναμένεται να μην βρίσκονται στα πλάνα για την ενδεκάδα. Για τον Σίλβα δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αποστολής, αφού και χθες έπαιξε 90 λεπτά κόντρα στην Κολομβία. Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι οι Έλληνες δεν επιβαρύνθηκαν ιδιαίτερα, μια και οι Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Τζιόλης, Νίνης, Βύντρα δεν έπαιξαν καθόλου, ο Σαλπιγγίδης αγωνίστηκε ένα ημίχρονο με τη Μολδαβία, ενώ ο Καραγκούνης αγωνίστηκε ένα ημίωρο χθες. Από «γεμάτα» παιχνίδια, πάντως, επιστρέφει ο Αντρέας Ίβανσιτς.

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Μπορεί οι διεθνείς να έλειπαν για ένα δεκαήμερο από την Παιανία και να μην έχουν μπει ακόμη στο κλίμα του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες που δούλεψαν με τον Τεν Κάτε έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου αγώνα. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ολλανδός σκέφτεται να «χτίσει» την ενδεκάδα της Τούμπας στους παίκτες που είχε στη διάθεσή του αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα, οι Γκούμας, Μάτος, Κλέϊτον, Σαριέγκι, Ρουκάβινα και Σόουζα, συν τους Τζόρβα, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Σαλπιγγίδη και Ίβανσιτς, φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο. Χθες η ομάδα είχε ρεπό, αλλά οι Σιμάο και Γκούμας προπονήθηκαν ατομικά, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Η σημερινή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 16:00.

Φήμες για Τονέλ

Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει έναν κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και χθες προστέθηκε ένας ακόμη «μνηστήρας». Ο λόγος για τον 28χρονο στόπερ της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, Τονέλ. Μάλιστα, στον πορτογαλικό Τύπο φιλοξενήθηκαν δηλώσεις του ατζέντη του, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του «τριφυλλιού»: «Δεν με έχει ενοχλήσει κανείς από τον Παναθηναϊκό για τον Τονέλ. Εχει ρήτρα 25 εκατ. ευρώ, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Δεν μπορώ να μιλήσω υποθετικά, αλλά ίσως ένα ποσό 5 εκατ. ευρώ να είναι ικανοποιητικό για τη Σπόρτινγκ. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η ομάδα, όχι εγώ. Ούτε νομίζω ότι ο Τονέλ θα είχε πρόβλημα να έρθει σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, αν όντως υπάρξει ενδιαφέρον». Οι «πράσινοι», πάντως, δηλώνουν άγνοια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x