Οριστική λύση στο πρόβλημα που προέκυψε, αναφορικά με τα εισιτήρια που έχουν στην κατοχή τους οπαδοί του Ολυμπιακού και αντιστοιχούν σε θέσεις στην θύρα που θα βρίσκονται οι οπαδοί του Άρη.
Ο αστυνομικός διευθυντής της Πάτρας έδωσε τη λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με τα εισιτήρια και συγκεκριμένα με αυτά που έχουν στα χέρια τους οπαδοί του Ολυμπιακού και αντιστοιχούν στη θύρα που θα βρίσκονται αυτοί του Άρη.
Δεδομένου ότι ο κύριος όγκος των οπαδών των «κίτρινων» θα έχει τοποθετηθεί μέχρι τις 18:00, καλούνται οι οπαδοί άλλης ομάδας να πάνε στο «Παμπελοποννησιακό» από εκείνη την ώρα και έπειτα και να δηλώσουν στα αστυνομικά όργανα ότι δεν είναι φίλοι του Άρη. Κατόπιν αυτού θα τοποθετούνται σε άλλη θύρα.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






